facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for AR Trafikskola

About

Körkort!

Story

AR trafikskola är Årets Nyföretagare och Årets Nybyggare i Östergötland 2012!
Detta är det bästa erkännandet och feedback att vi är på rätt sida av vägen!

Vi vill passa på att tacka alla våra elever som gjorde detta möjligt, samt tacka alla de människor som har hjälpt oss att realisera detta.

Vi tar detta pris på stort allvar och kommer i fortsättningen att sträva efter att bli ännu bättre med mycket mer fokus på service och framförallt kundnöjdhet!

Hjärtliga tack från oss alla på AR Trafikskolan ! Detta är en fenomenal upplevelse vi har varit med om och är mycket stolta över!

Vänliga hälsningar

Evelina, Anette, Nina och Ramo
AR Trafikskola


OM OSS

AR Trafikskola AB är en modern trafikskola i centrala Motala som tillhandahåller undervisning för B- och BE-behörighet . Vår trafikskola har som målsättning att våra elever får sitt körkort snabbt, effektivt och till ett rimligt pris. Vi tillhandahåller en prisvärd utbildning som håller en mycket hög kvalitet.

Tillsammans med dig lägger vi upp din utbildning utifrån dina önskemål och förutsättningar. Du kan välja att ta en intensivutbildning eller att ta körlektioner i den takt du önskar.

AR Trafikskola har fokus på bra undervisning och undervisningsmiljö. Vi använder oss av den senaste tekniken för att så mycket som möjligt underlätta för dig som elev. Våra lokaler är fräscha, moderna och välutrustade. Vi vill helt enkelt göra det bekvämt för dig. Kontakta oss gärna för ytterligare information.

Välkommen till oss på AR Trafikskola!

Address: Platensgatan 19, 59135 Motala
Phone: 0768101065
City: Motala
Zip Code: 59135


Opening Hours

Monday: 08:30 - 18:00


related searches: Teoriprov moped, Motorcykel körkort, Moped klass 1 körkort
Similar places near
Ulrika's Health Trends Ulrika's Health Trends 33 meter Varmt välkommen, till massage hos mig Ulrika Nilsson. Jag är utbildad medicinsk mass...
4:ans hårvård 4:ans hårvård 95 meter
Heminredning Heminredning 210 meter
Vinlistan Vinlistan 515 meter MOTALA
MFF allt inom mark & anläggning MFF allt inom mark & anläggning 591 meter Vår affärsidé är att tillfredsställa kundens behov och förväntningar. Målsättningen ä...
Silva läkarmottagning i Motala AB Silva läkarmottagning i Motala AB 765 meter Bra läkare rekommenderar
Simhallen Motala Simhallen Motala 1 km Otroligt rymliga omklädningsrum, overall fräscht och billigt i förhållande till andra...
Hundoasen Motala Hundoasen Motala 1 km Hundvård- klipp, trim och spa
Aleris Specialistvård Aleris Specialistvård 1 km Man får inte den hjälp man behöver
M Molin Måleri M Molin Måleri 1 km Utför i stort sett all sorts målningsarbete både utomhus som inomhus. 28 års yrkeserf...
IFK Motala FK IFK Motala FK 2 km De va bara bra men jag var i boulehallen som finns där
Motala Maskinhantering AB Motala Maskinhantering AB 2 km Entreprenadtjänster samt försäljning och reparationer av maskiner och tillbehör.
Staafs Åkeri AB Staafs Åkeri AB 2 km Vår ambition är att ge våra kunder en god och personlig service. Vi har 35 års erfare...
Reviews
Jag gick en intensivkurs hos AR trafikskola under drygt en månad och idag fick jag mitt B-körkort. Fick ett mycket fint bemötande och Hemin, som var min körlärare, var mycket pedagogisk och hjälpte mig att bygga upp mitt självförtroende i min körning, tillsammans med ett riktigt bra upplägg. Kan bara säga att jag varmt rekommenderar denna körskola till den som funderar på att ta körkort. Tack igen Hemin och Ramo, ni är bäst!
Blev tillsagd att jag var tillräckligt duktig att köra upp. Men när jag kom och skulle köra upp så sa dom att jag inte fick ta min egna bil dit, så jag fick åka hem å lämna den först. 10/10 hade romantikstund med läraren i baksätet.
Rekommenderar AR Trafikskola till alla som vill ta körkort! Trevliga lärarna med bra tålamod och produktiv utbildning hjälpte mig att ta körkortet på 2 veckor så jag är jättenöjd :
Bra trafikskola som hjälpte mig klara uppkörningen på första försöket, bra och lärorikt
Detta är en FANTASTISK trafikskola som jag varmt kan rekommendera till alla! Ramo och Hemin är proffsiga, pedagogiska, lugna och väldigt väldigt trevliga! De lär dig ALLT du behöver kunna för att bli en bra bilförare! Lisa har koll på allt runtomkring och sköter alla bokningar galant. Jag kände mig sååååå välkommen och som en i familjen! De är så måna om sina elever och bygger upp ditt självförtroende på ett magiskt sätt. All utbildning sker utifrån dina egna förutsättningar och det de anser är bäst för dig. Du behöver bara lita på dem, så ordnar sig allt! Jag trodde att jag var ett hopplöst fall, men det här gänget såg till att jag fick mitt körkort idag! Tusen tack för att ni trodde på mig när jag själv tvivlade!
Comment on this business

Directions to AR Trafikskola with public transportation


Motala Kanalparken 20 meters
301
302
303
304
305
Motala Stora Torget 210 meters
301
302
303
304
305
Motala Drottningplan 220 meters
308
309
310
52
520
612
613
620
628
629
Stjärnorpsgatan 250 meters
304
305
309
Motala (Tåg) 250 meters

to add AR Trafikskola map to your website;