facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Arabicare

Arabicare

About

Assistans, personlig assistans, hemtjänst, hushållsnära service

Address:
Phone: 0737065148
City: Torshälla



related searches: Arabic l, Arabic official language, Hebrew vs Arabic, Muslim language, Arabic speaking, Standard Arabic, Arabe, Is Hebrew older than Arabic
Similar places near
Somalicare Somalicare 0 meter Assistans, hemtjänst, personlig service, hushållsnära tjänster.
Reviews
STOR OCH ALLVARLIG VARNING!!! Maten: 0/5 Snålt, kallt, osmakligt, dyrt, ofräscht= inget som påminner om libanesisk mat. Lokalen: 0/5 Trist, sömnig musik, dålig ljudkvalitet, luktar mögel, dammiga glas, dålig ventilation= som att sitta i en kvarterslokal. Personal: 0/5 Oproffsig, störande, tar ej emot kritik, dåliga ursäkter= kom hit, betala och håll käften! Vattenpipa: 1/5 Dålig tobak som smakade tvål med bismak och var bränt redan från första blåser. Stämningen var dålig och trist då en i vårt sällskap var nära ett utbrott. Jag försökte vara positiv och konstruktiv med min kritik för att inte förstöra födelsedagen vi firade där. Det satt ungdomar som inte såg äldre ut än 16 år och rökte Vattenpip. Kommer aldrig att besöka stället igen och rekommenderar er detsamma.
Jätte trist ny ägare. Restuarangen var helt tom en lördag använder tortila bröd till shawarma han inbjöd sig själv också att rekomendera en Ananasdrick som smakade bara vatten. Inte konstig inga kunder fanns där Undvik stället om ni är ute efter kvalite på mat!
tomt, smaklös mat, kall design. falsk marknadsföring. utannonserad buffe fanns inte. VARNING: extremt dyrt och väldigt lite mat på tallriken.
Bra smak på det jag smakat hittills. Dolmar som jag älskar hade lite styrka, precis som jag gillar. Ska absolut beställa flera ggr. Trevlig personal.
Dålig info om maten och svindyrt o man blir ej mätt på maten och smaken är inte så bra som den skulle kunna vara..... 100 kr för maten ej värt de tyvärr...
Kallt i lokalen, iskallt vatten från kranen i toaletten och ingen möjlighet till varmvatten. 25 kronor för lite te med tråkig smak.
Det är otroligt & fantastiskt restaurang som man äter jätte gott mat o super Nice service ...det är härligt faktiskt.
Maten var torr och det gäller allt från salladen till kebaben och det var klumpar i soppan. Vattenpipan brändes var 10nde minut
Stil söt och ät mycket bra
väldigt dyrt ställe och lite mat
Comment on this business

to add Arabicare map to your website;