facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Arams Pizzeria

"Vi har allt från Pizza till Grill. Välkommen på frukost, brunch, lunch eller middag. Eller varför inte komma in på en öl, vin eller en drink? Vi har garanterat något för alla smaklökar och alla tänkbara tillfällen. Du väljer själv om du vill njuta av Töcksforssvädret på vår uteservering, eller sjunka ned i våra mjuka soffor och fåtöljer.Vi har även take away. Beställ på plats eller i förhand. Hämta själv inne på restaurangen"
Address: Östra torg gatan 2A, 670 10 Töcksfors
Phone: (0573) 29029
City: Töcksfors
Zip Code: 670 10


Similar places near
Arams Pizzeria Arams Pizzeria 1 meter Kall kebab, slapp pommes och trötta grönsaker. Hamburgaren påminner om något som komm...
Pizza Pino Pizza Pino 493 meter Så översaltad pizza på gränsen till oätlig, och snålt med ingredienser. Några stycken...
ICA Supermarket Töcksfors ICA Supermarket Töcksfors 1 km Väldigt utplockade hyllor. Kommer att få besöka ytterligare en butik för att få de va...
Reviews
Kall kebab, slapp pommes och trötta grönsaker. Hamburgaren påminner om något som kommer rätt från frysen. Att lokalen luktar svett gör upplevelsen komplett!
Mycket god och fräsch pizza! perfekt att de har öppet till 22 oxå!!
mycket välsmakande, god mat och billigt. trevlig personal. mycket gott vin, bra öl
Beställde mat men fick fel beställde en ny pizza ,efter ytterligare 20 min väntan undrar vi vart den är och då har de glömt att göra den extra beställda pizzan. Nöd lösning om inget annat är öppet. Men ta gärna en omväg så ni missar detta lokala hak.
Inte Många goda pizzor här inte. Enda goda är vesuvio. Obs välj inte kebab den är urusel. Service nivå ganska låg här. Den här pizzan lever nog på sprit och andra alkohol haltiga drycker. Pizzan här kostar 135 kr med en extra burk dricka.
Går inte att mätas med topp-pizzerior i Götet men den bästa pizzerian så nära den norska gränsen. Perfekt stopp för dom som inte vill äta i Norge på hemresan.
Sämsta pizzan någonsin i Sverige söndersaltad snål.med allt.
Mycket mat och gottMat: 5/5
Mycket god glutenfri pizza. Tunn botten och rikligt med fyllning. Kan varmt rekommenderas
Goda pizzor och alltid ett bra kundbemötande. Rekommenderas!
Comment on this business

to add Arams Pizzeria map to your website;