facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ararat Pizzeria

About

Välkomna till Torsbys bästa pizzeria �



"Ni hittar oss på Järnvägsgatan 18.Med flera års erfarenhet av restaurangbranschen är vårt mål att erbjuda hög kvalité och därigenom alltid se till att våra kunder är nöjda.Kom in och smaka våra goda pizzor eller något annat från menyn och vi vågar garantera en härlig smakupplevelse.Hos oss kan du avnjuta en god pizza, kebab, hamburgare eller varför inte en nacho tallrik eller någon av våra fräscha sallader!Varmt välkommen till oss på Pizzeria Ararat i Torsby!"
Address: Järnsvägsgatan 18, 68534 Torsby, 68532 Torsby
Phone: 056013030
City: Torsby
Zip Code: 68532


Opening Hours

Monday: 10:00 - 22:00
Tuesday: 11:00 - 22:00
Wednesday: 11:00 - 22:00
Thursday: 11:00 - 22:00
Friday: 11:00 - 22:00
Saturday: 11:00 - 22:00
Sunday: 11:00 - 22:00


related searches: Ararat Groß-Umstadt, Ararat Döner Speisekarte, Ararat Coburg, Ararat Kebab, Ararat Coburg Speisekarte, Umstadt Döner Speisekarte, Ararat Öffnungszeiten, Döner Umstädter Pizza Kebap Groß-Umstadt
Similar places near
Pizzeria Ararat Pizzeria Ararat 5 meter Har bara hämtat mat och fått den utkörd. Har då fått bra o snabb service av dom
Torsby pizzeria Torsby pizzeria 98 meter Fantastiskaste pizzerian :D Allt vi ätit här är gott men Akropolisen i synnerhet!
Torsby Pizzeria Torsby Pizzeria 110 meter Fantastiskaste pizzerian :D Allt vi ätit här är gott men Akropolisen i synnerhet!
Pizzeria AMIGOs Pizzeria AMIGOs 310 meter Kanon goda pizzor, trevlig personal. Kommer vi förbi Torsby igen så blir de ett besök...
La Strada La Strada 332 meter Tog en pizza Sunne. Det var en av dom godaste pizzor jag ätit. Perfekt balans av smak...
Pizzeria La Strada i Torsby Pizzeria La Strada i Torsby 333 meter Om du tycker det är spännande att inte veta vad du får, gå hit. Fick inta alls det ja...
Blå Huset Blå Huset 337 meter Hitta ett hårstrå i kebabsalladen, visade personalen som då tog bort hårstråt och frå...
Quickly Quickly 359 meter Bra burgare, rimliga priser, väldigt goda pommes, snabb service. Perfekt för ett stop...
Quickly Torsby Quickly Torsby 371 meter Bra snabb mat
Reviews
Fick Felix burk-köttfärs på pizzan... Rätt besviken. Äter inte heller gris Eller fläsk så urvalet på pizzamenyn för mig var inte så stor från första början. Trevlig personal och fin inredning dock.
Priset 140 kr för med en burk dricka ligger lite i överkant. Maten smakar sådär Hyfsad atmosfär. Parkering: Gps en tar en till fel parkering
Trevlig personal, god mat, bra portioner och prisvärt! En av mina två favoriter i Torsby.
Rent å snyggt! Trevlig personal. God pizza. Ligger hyfsat till längs sträckan Gbg - Sälen. Lätt att parkera. Bra pris 280 kr för två barnpizzor och två vuxenpizzor med dricka. Gillar även servicetänket med massagestolar för kunder som hämtar pizza.
Sunkigt ställe dålig kebab och höga priserMat: 2/5
Goda pizzor, vänlig personal. Kebaben var okej, men de serverar bara nötköttskebab som jag inte tycker är riktigt lika gott som fläsk eller kyckling. Vi tog med maten och åt utomhus, fick med servetter och bestick. Salladen var helt okej.
Vilken fantastisk pizza! Dock svårt att hitta parkering. Måste upplevas på plats!
Trevlig personal och jätte snabb service.
Pastan var helt okej, brödet till serverades i en trasig plastkorg av modell förvaring. Precis efter att vi fått in maten så drog personalen igång dammsugaren. Kanske inte den bästa matupplevelsen i mitt liv..
Sveriges bästa kebabpizza finns i torsby, har flyttat runt mycket I Sverige, testat överallt.. men inget slår kebabpizzan i torsby! Rätta såserna, köttet är top notch!
Comment on this business

Directions to Ararat Pizzeria with public transportation


Torsby station 60 meters
Länståg
Torsby, Sjukhuset 60 meters
Torsby Resecentrum 70 meters
303
Torsby Resecentrum 70 meters
Torsby Resecentrum 80 meters
206

to add Ararat Pizzeria map to your website;