facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Arbetsförmedlingen Östergötland

Arbetsförmedlingen Östergötland

About

Sidan vänder sig till både arbetsgivare och arbetssökande. Besök gärna arbetsformedlingen.se för mer tips och råd.

Story

Arbetsförmedlingen Östra Östergötland finns på Facebook för att informera om aktiviteter, rekrytering samt svara på frågor av lokal karaktär. gör gärna inlägg eller kommentera, vi svarar så snabbt vi kan. I Östra Östergötland ingår orterna Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik.

Det som skrivs på denna Facebooksida blir allmän handling. Vi tar bort inlägg som innehåller känsliga personuppgifter, samt inlägg som är stötande, uppviglande eller kränker enskildas personliga integritet. Detta innebär bland annat att vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg där påhopp på person eller organisation förekommer. Vi förbehåller oss också rätten att ta bort inlägg som skrivs i ett uppenbart marknadsföringssyfte.



"Arbetsförmedlingen är en myndighet som stöttar dig som är arbetslös att säkra din a-kassa och hitta jobb samt dig som är arbetsgivare att hitta personal. Det enklaste sättet att få svar på dina frågor är att kolla på vår webbplats."
Address:
Phone: 0771-60 00 00
City: Norrköping


Opening Hours

Monday: 10:00 - 12:00
Tuesday: 10:00 - 12:00
Wednesday: 10:00 - 12:00
Thursday: 10:00 - 12:00
Friday: 10:00 - 12:00


related searches: Arbetsförmedlingen kontakt, Arbetsförmedlingen Mina sidor, Arbetsförmedlingen Linköping, Arbetsförmedlingen Göteborg, Arbetsförmedlingen Platsbanken, Arbetsförmedlingen öppettider, Arbetsförmedlingen utbildning, Arbetsförmedlingen aktivitetsrapport
Similar places near
Manpower Sverige Manpower Sverige 355 meter Bra företag som hyr ut personal. Mycket bra som arbetsgivare åt sina konsulter.
Reviews
Frivilligt på tvingade aktiviteter där du får vet att du ska räta in dig i ledet och göra som du blir tillsagd. Här existerar inte demokrati utan härskarvälde .
Detta är det värsta landet i världen, ett land där och när du vill arbeta vill de inte hjälpa dig att hitta ett jobb, ett land där när du behöver ett litet steg för att avsluta skolan för att behöva börja arbeta, berättar de du inte till de kan hjälpa dig. Total besvikelse över den politik som styr detta land. Människor som inte gör annat än att bo på statens rygg gör det bäst.
Har en son med lönebidrag för trygghet i anställning. Det sker kränknigar och mobbningar och utfrysning på arbetsplatser mot dessa anställda även från chefen och vissa medarbetare.Söker man tjänst som är ledig inom arbetsplatsen fast man varit längre än en medararbetare som står chefen närmast då anställer man den medarbetares bekant och det sker ofta.Arbetsförmedlingens Handläggare upplyser inte chefen för företaget om hur anställningen ska vara anpassad det kan handla om att arbetsplatsen och arbetsuppgifterna och arbetstider är anpassade detta är trygghet i anställning.Den anställdas arbetsförmåga ska både utvecklas en överenskommelsen ska det finnas en plan för hur den anställda kan öka sin arbetsförmåga. Arbetsförmedlingens handläggare och Arbetsgivaren har möten med varandra utan att den anställda vet om det och får inte närvara fast det handlar om mej som anställd. Arbetsförmedlingens handäggare svarar inte på mejl inga återkopplingar även utryckte sig sig åt mej och påtalade hoppas du har din anställning kvar i höst även kan jag som Arbetsförmedlare dra in ditt lönebidrag även om det inte är jag som gjort något felaktigt.Arbetsförmedlaren visade blankt dokument där jag som arbetstagare skulle underteckna för att själv sen skanna in Överenskommelsen som Arbetsförmedlaren och Arbetsgivaren har kommit överens om utan min Vetskap Alla parter som medverkar ska få en Kopia Men har aldrig fått tagit del av Den.Kränkning mot mej som har trygghet i anställning från Arbetsförmedlaren?
När blev det ok att låta kunder vänta i kylan utanför arbetsförmedlingen? Man får vänta utanför när man har en bokad tid och kommer 5 minuter för tidigt. Kan ni inte ha en väntrum med en soffa? Vad är det för service ni utför för den svenska befolkningen?????????
Fruktansvärt segt. Vad hände med nummerlappen. Det är bättre än att entrén ska bli fullpackat och hindra folk för att komma in och ut.
Värsta myndighet i hela landet, dåliga tjänster och dåliga kommunikation myndigheten är helt värdelös, bästa sätt att kasta skattpeng
Förskräckliga arbetsförmedlare blev belagd med munkavel när jag sa vad jag tyckte Polisanmäld handläggare för förtal
Perfekt med tider på framsidan ; tack så mycket ^^
Jag arbetar på Arbetsförmedlingen
Dåligt med allt
Comment on this business

to add Arbetsförmedlingen Östergötland map to your website;