facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Arboga däck & gummiservice ab

About

vi säljer däck samt fälgar till personbilar lastbilar samt många andra arbetsmaskiner, även crossdäck, vi utför däckbyte,lagar punktering, framvagnsinställ

Address: Dyensväg 2, 732 48 Arboga
Phone: 0589-14675
City: Arboga
Zip Code: 732 48



related searches: Däck Köping, Bilverkstad Arboga, MECA Arboga, P&B Bilservice AB
Similar places near
Autoexperten Arboga Autoexperten Arboga 279 meter Var inte på Krisat Bil !!!! Var på Bilbesiktningen !!! Toppen bra även denna gång !!...
Reviews
Fick nytt däck monterat och klart på mindre än 20 min.
Superhjälp av supertrevlig personal. I min panik under semestertider så hjälpte de till och löste mina dilemman proffsigt o trevligt. Kan lätt rekommendera.
Grymt bra service extremt trevlig och hjälpsam personal! Fick punktering på E18, blev bärgad hit. Tyvärr fanns inte min storlek hemma 20”. Men var extremt hjälpsamma och kunde fixa fram nya på annat håll! Rekommenderar starkt, behöver ni hjälp med däck och fälg, åk hit
Mycket bra service och riktigt trevlig personal Skönt med bra väntrum och snabb service samt ett bra utbud av däck och fälg, rekommenderas starkt
Supersnabb och trevlig service! Upptäckte hemma vid 15.30-tiden att jag hade punktering på ett däck. Ringde, de kom och tog av däcket, åkte iväg och kom tillbaka med ett pluggat däck och satte på det igen. Allt inom ca en halvtimme!
Jag är en Holländare som körar upp till norra Sverige. Behövde mer trygghet. Fick nya dub deck innan 15 minuter för en bra pris. Super trevligt personal! God kaffe medan du väntar. Tack grabbar!
Perfekt ordning och reda med bokning och utförande. Nya vinterdäck pålagda och från ankomst till avresa tog det max 10 minuter. Hann nästan inte bli klar med kaffekoppen.
Avtalad tid för min Lexus och det fungerar kanonbra. Man till och med tog in min bil innan avtalad tid. Gjorde ett kanonbra jobb och snabbt gick det Mycket nöjd med besöket.
Som vanligt topp service!!
Tog 250 kronor för att laga ett hål i ett däck. Lagade för ett år sedan 2 hål i samma typ av däck hos en konkurrent för 100 kronor. Plus det faktum att de inte kunde leverera det fixade däcket dagen efter trots löfte om detta. Kommer inte tillbaka.
Comment on this business

Directions to Arboga däck & gummiservice ab with public transportation


Belitzgatan 240 meters
Arbogalinjen
Heijkensköldsgatan 250 meters
Arbogalinjen

to add Arboga däck & gummiservice ab map to your website;