facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Areal Ljusdal

Areal Ljusdal

About

Välkomna till Areal i Ljusdal. Vi bistår skogs- och jordbruksägare med tjänster som fastighetsförmedling, generationsskifte, deklarationer, ekonomisk rådgivning, fastighetsvärdering, EU-rådgivning och redovisning.

Story

Alla på Areal är utbildade inom jord och skog och står stadigt med fötterna i myllan. Utöver fastighetsmäklare, mäklarassistenter eller auktoriserade redovisningskonsulter är vi allt från agronomer och lantmästare till skogsmästare, jägmästare, skogstekniker och skogsvetare.

Sedan starten 1983 har vi förmedlat tusentals jord- och skogsbruksfastigheter - och för varje egendom vi förmedlat och varje kund vi samverkat med har vi gjort nya erfarenheter, fått djupare insikt och lärt oss mer. På så sätt har vi över åren byggt upp en gedigen kunskap om hur man hittar rätta vägen till en lyckad fastighetsaffär. Och hur man på bästa sätt tar hand om ekonomin i ett jord- eller skogsbruksföretag.

Vi delar gärna med oss av vår kunskap och vi gör det alltid med största tänkbara engagemang. Precis som du har vi ett brinnande intresse för jord- och skogsbruk, jakt, fiske, byggnader och kulturhistoria.

Välkommen till Areal.

Address: Bjuråkersvägen 20A, 82731 Ljusdal
Phone: 065168850
City: Ljusdal
Zip Code: 82731



related searches:
Reviews
Stor kompetens som blandar, närvaro, humor, bra bemötande och kunskap med sina kunder.
Comment on this business

to add Areal Ljusdal map to your website;