facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Arholma Dansbana - Krog & Café

Arholma Dansbana - Krog & Café
Address: Norra bryggan , Björkö-Arholma 760 41, AB, SE
Phone: +46 76 560 32 42
City: Björkö-Arholma
Zip Code: 760 41



related searches: Arholma dansbana krog & café menu, Arholma dansbana krog & café price, Arholma dansbana krog & café reviews, Arholma dansbana krog & café owner, Arholma Nord, Österhamns pensionat, Lidö Värdshus
Reviews
Idag har vi provat Arholma Nya dansbana nya ägare efter öppnandet i juni 2020. Det beställdes Steak minute medium. Dagens fisksoppa och till barnen blev det köttbullar. Om man kunde lämna fler än 5 stjärnor så skulle jag göra det. Så välbalanserad och utsökt mat, oroligt atmosfär med skärgårdsutsikt och supertrevlig personal. Detta är för mig Arholmas medelpunkt och jag är så tacksam för att detta ställe finns och vad de nya ägarna gjort med det. Har varit på många bra restauranger men detta är en av de vassaste hittills. Bra priser och mycket goda drycker finns. Norra skärgårdens pärla #1. Lycka till med restaurangen så kommer vi tillbaka så snart vi kan.. :- Update 210708: Nytt besök, FANTASTISKT! Kött och pommes med bea samt toast skagen mm. Köttbullar till barnen och underbar Budvar-Öl. 99 stjärnor av 10. Missa inte detta ställe om du är i skärgården
Nya Arholma dansbana är värd varenda omväg. En solnedgång som inte liknar någon annan och både servicen och maten matchar den fantastiska utsikten. Cevicen är nog den bästa jag ätit och kan även rekommendera rödbetorna, råbiffen och strömmingen. Resten av menyn är med största sannolikhet lika bra då köket håller oerhörd standard, men det var tyvärr bara det jag hann testa denna gång. Får bli nästa gång då jag definitivt kommer komma tillbaka fler gånger! Trevligt med stort utbud av lokal öl, Roslags-punsch och bra urval av viner. Jag var där då det var öppning av nya Arholma dansbana och det var fantastiskt, blev förvånad när jag gick in och läste de äldre kommentarerna här men det verkar verkligen ha varit undermåligt skött av tidigare ägare. Så de som varit där tidigare borde verkligen komma hit igen. För det här stället har verkligen allt! Utsikten, stämningen och maten, allt i absolut symbios. Mitt nya favoritställe i Roslagen, helt solklart!
Kärlek för smaklökarna fick man på Arholma när man åt deras Toast Skagen med Löjrom. En av dem bästa som jag och alla i mitt sällskap ätit och då har vi ätit många genom åren. Uppläggningen riktigt proffsig. Fantastisk fin och snabb service. Magisk utsikt över vattnet. Ganska så dyrt men absolut värt varenda krona. Vi återkommer.
Skärgårdens Operakällare!Mat: 5/5
Mysigt ställe, åker hit en gång per år och äter lunch.
Äntligen nya ägare på denna klassiska skärgårdskrog! Oslagbart läge som alltid med havshorisont och solnedgång. Nu också med dedikerad, kompetent och trevlig personal!
Sista vändan på säsongen ? menyn lite tunn pga det förmodar jag men det som bjöds var gott. Trevlig personal o kul stämning ..
God mat vid fantastiskt utsikt. Lite dyrt bara.
Skärgårdens i särklass trevligaste restaurang!
Magiskt god mat, vi åt toast skagen och löjromstoast till förrätt båda var väl gjorda och väl tilltagna med god smak. Till varmrätt blev det oxkind, köttbullar, röding, biff, alla var mycket nöjda med sin mat, mycket goda smaker vällagad sås och mycket på tallriken. Fantastiskt efterrätt blev cheesecake! Servitris trevlig, lyhörd, positiv. Vi hade en person i rullstol och det gick ta sig hit med lite trix och styrka, lång backe med lite sten. Fanns ramp på baksida och en toalett för damer inne. Vissa bord var i marknivå, andra med trappsteg! Vi var mer än nöjda när vi tog båten hem från bryggan förtöjd vid affären.
Comment on this business

to add Arholma Dansbana - Krog & Café map to your website;