facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Arken Zoo

Arken Zoo

About

Hos oss på Arken Zoo i Åkersberga hittar du allt du kan tänka dig till ditt husdjur. Foder, koppel, bilburar, kattsand, leksaker och godis är bara några av alla de saker som du hittar hos oss. Vi slog upp våra portar den 20 juni 2018.



"Hos oss på Arken Zoo i Åkersberga hittar du allt du kan tänka dig till ditt husdjur. Foder, koppel, bilburar, kattsand, leksaker och godis är bara några av alla de saker som du hittar hos oss."
Address: Pilstugetorget 4C, 184 40 Åkersberga
Phone: 4648054705
City: Åkersberga
Zip Code: 184 40


Similar places near
Djurfavoriten Djurfavoriten 658 meter Djurens bästa vän!
Reviews
Mest otrevligast personal jag stöt på. Frågade pris på kattträd eftersom dem dans inte och fick svar dem står där. Påpeka det gjorde inte det och visa och hon blev mer iriterad jag hade rätt. Fick ett pris på 2200 efter en stund och sa jag tar en sådan. Men dem hade ingen på låda och sa jag kunde ta den som stod men påpeka jag får inte in den i bilen. Hon erbjöd montera ner den och sa jag skulle få betala för moteringskostnad. Frågade är inte moteringskostnaden för bygga något inte ta ner något? Sa okay och när dem skulle montera ner den så kom pris lappen fram och stod 2700. Frågesatte personal om priset för jag ville inte arkens zoo skulle göra en fel försäljning. Svara otroligt otrevlig ta den eller inte. Sa jag tar den inte. Det handlar inte om pris men service. Pinsamt förklara till min 5 åring dotter varför personen var så otrevlig och vi inte handla. Kommet aldrig mer handla där.
I vanliga fall så brukar dem va jätte snälla mot min katt när hon är där för att klippas. Idag var det en annan tjej, hon klippte extremt ojämnt, morrhåren är JÄTTE korta och hon var verkligen inte försiktig. Rekommenderar inte att ta med era katter dit!
Väldigt.mkt dyrare än andra djuraffärer.
Stort bra utbud samt kunnig o trevlig personal
Bra utbud och trevlig personal. Bra service då man kan få hunden badad och kloklippt. Man slipper ta den fighten själv.
Överlägsen service, trevlig personal och världens bästa Krystyna som hanterar vår Texas som ingen tidigare! Vilken trimning, vilken kunskap, känsla och kontakt med liten känslig hund - 5 stjärnor känns rätt givet!
Klippte vår hund. Hon som klipper är professionell och tar väl hand om vår sötnos varje gång.
Bästa djurbutiken finns här. Fantastisk personal och finfint sortiment här får man bra råd om sitt djur.
Mycket trevlig personal, fin butik, bra store-standard. En av dem bästa Arken Zoo jag har sett faktiskt.
Är medlem i kundklubben Affären vägrar byta in fästinghalsband utan fysiskt kvitto Vägrar gå in på kundklubbshistorik och se digitalt kvitto med hänvisning till 'gammalt system...
Comment on this business

to add Arken Zoo map to your website;