facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Arken Zoo

Arken Zoo

About

Hos oss på Arken Zoo i Kalmar hittar du allt du kan tänka dig till ditt husdjur. Foder, koppel, bilburar, kattsand, leksaker och godis är bara några av alla de saker som du hittar hos oss.



"Hos oss på Arken Zoo i Kalmar hittar du allt du kan tänka dig till ditt husdjur. Foder, koppel, bilburar, kattsand, leksaker och godis är bara några av alla de saker som du hittar hos oss."
Address: Verkstadsgatan 4, 392 39 Kalmar (Kalmar)
Phone: 4648054705
City: Kalmar
Zip Code: 392 39



related searches:
Similar places near
Tassoteket Tassoteket 2 km Duktigt på att ta alla djur. Trevlig ägare
Reviews
Ville hitta ett foder min hund kunde äta. Bad om provpåsar men det fanns inte. De har smakgaranti men tyvärr inte lätt att välja vilket foder man ska köpa genom att titta och läsa på förpackningen.
Kunnig personal och alltid trevligt bemötande! Kundklubben är bra, särskilt minitassarna med små gåvor och rabatter som man får till sin valp eller kattunge.
Köpte tuggben ifrån lösvikten. Sämsta jag gjort nu har jag fullt med larver och insekter, ser ut som någon form av skalbagge. Där jag har förvarat benen. Köp inte från lösvikt, vet inte vad det är för storts larver eller skalbaggar men känns inte helt ok.
Alltid kunnig o trevlig personal som hjälper dej till de bästa lösningar för din djurkompis.
Bra personal o fin butik
Alltid glad o hjälpsam personal
Alltid trevligt bemötande samt att man får ta med sin hund in i butiken för prova ev. Nytt halsband.
Det ganska länge sen jag var där och så behöver inte ha reda på av folk så sluta upp med detta som ni håller på med att skicka olika inlägg till personer som har varit på de olika ställen.
Väldigt trevlig butik med stort utbud i Kalmar. Det finns mycket saker som inte kostar skjortan. Personalen är hjälpsam och trevliga. Finns alltid djur att kolla på även om det inte är så mycket förutom gnagare, fiskar och fåglar. Det som drar ner betyget något tyvärr är att butiken är lite trång i vissa gångar och kan upplevas som lite stökig samt att det inte finns ett riktigt kassaområde.
Har alltid fått mkt bra hjälp i denna butik. Oavsett ärende kring djur, eller salongen som finns i samma byggnad.
Comment on this business

to add Arken Zoo map to your website;