facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Arken Zoo

Arken Zoo
Address: Hollendergatan 29, 52141 Falköping
Phone: 0515711180
City: Falköping
Zip Code: 52141



related searches: Arken Zoo kundtjänst, Rå hundmat, Hundmat online, Hundbur, Zooplus sweden, Kattsäng, Transportbur katt, Hundkoppel
Similar places near
Trimmis Falköping Trimmis Falköping 0 meter Duktiga och kunniga, men min Foxterrier blev inte så bra...
PoopyScooper PoopyScooper 817 meter Att vara en hundägare ger dig mycket ansvar. Vi kom på ett sätt att underlätta i din ...
Reviews
Kunnig trevlig personal.Jag väntar på att få hämta mina ny husdjur fiskar och de låter mig vänta en till vecka ...ja de är mycket noggranna med vattenkvalitén.Pumoen fattades det delar till men även det fixar Arkens zoo lätt.
Super bra djur affär
Jag åker hit varje gång då hunden behöver få klorna klippta. Personalen, som arbetar här, är jätteduktiga på att klippa klor. Jag försöker hitta på anledningar att få åka hit och uträtta ett ärende bara för att träffa den trevliga personalen.
Hade tid hos Arken zoo idag för en hårklippning på Mike shih tzu/Lhasa Apso mix pga allt för mycket tuvor i pälsen. Mike är väldigt människorädd av sig och är svår att handskas med så jag var beredd att på ytterst lite skulle bli gjort. Till min förvåning så var hon som klippte honom, Johanna, extremt tålmodig, lugn och förstående under hela stunden vi var där och lyckades ordna upp Mike helt och hållet, trots alla komplikationer. Stort beröm över att ha lyckats hålla Mike relativt lugn under besöket. Väldigt trevlig personal och mycket nöjd med servicen!
Bra utbud av mat och tillbehör för ditt husdjur, väl värt ett besök!
Stort utbud av bra produkter och mycket trevlig hjälpsam personal som anstränger sig över vad man kan förvänta sig och till och med hjälper till med att bära ut fodersäckarna. Mer än bara en affär utan man ät lite gladare när man varit där.
Trevlig personal. Men ganska dåligt utbud av leksaker och sovplatser etc, för en som inte har hamstrar och kaniner, utan råttor.
Dom är så himla trevliga och tillmötesgående men allt . Riktigt bra personal . Stort utbud har dem också
Får alltid så himla bra service och dom är super duktiga och tålmodiga med kloklippningen. Det tar 30 min för mig att åka dit och det är det värt.
Mkt bra djuraffär,bra utbud och framförallt mkt trevlig personal. Prisbilden vet jag inget om,men det kvittar ju,det är ju till våra :an.
Comment on this business

to add Arken Zoo map to your website;