facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Arken Zoo

Arken Zoo

About

Arken Zoo Outlet Store i Haninge erbjuder ett brett sortiment av varor till din bästa vän, för ett bra pris. Välkomna in!

Address: Vendelsövägen 1, 13644 Handen
Phone: 010 - 490 62 55
City: Handen
Zip Code: 13644


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 16:00
Sunday: 11:00 - 16:00


related searches: Arken zoo logga in, Hundfoder online, Hundmat, Hundmat torrfoder, Kattsand, Hundkoppel, Little & Bigger, Dogman sweden
Similar places near
CRT Zoologiska Högdalen CRT Zoologiska Högdalen 754 meter Trevlig och kunnig personal som alltid ger bra hjälp och råd.
Foderboden Haninge Foderboden Haninge 1 km Stort urval, även veterinärfoder.
Reviews
Var och shoppade på outlet i Farsta. Mycket bra priser och kunnig personal..Var 50% på hela sortimentet
Allt har höga priser. Köpte katt mat men ingen av mina katter vill äta den
Vårat "stamhak" dit vi går för att handla det mesta men framförallt går på kloklippning samt även varit på spa med våran engelska bulldog Enzo som för övrigt blir lika glad varje gång man är där och han får träffa sina tjejer butikspersonalen. Har mest gått till Camilla för klo och spa. Rekommenderar henne men även dom andra vi haft är bra. Men frågar man Enzo är det nog favoriten.
En stor och mycket välsorterad butik för våra älsklingar. Det du förväntar dig finns här och oftast så finns flera olika typer av foder och leksaker och allt mellan himmel och jord. Här får du ta med ditt husdjur in i butiken vilket naturligtvis är ett trevligt inslag apropå trevlig så är personalen här riktigt trevlig och dessutom kunnig. Men även här lämnar jag lite ris ty fåglar och fiskar älskare står här med långt näsa och personligen vill jag ha betydligt mer av fågel och fisk men med begränsad yta så prioriterar arken zoo våra fyrbenta vänner. December Arken zoo fungerar fortfarande riktigt bra.
De har nästan allt man behöver och har man inte det kan man nästan alltid göra en kundbeställning. Enda som saknas är Vom & Hundmat - Lamm, men det fixar sig.
Otroligt dålig kundservice, personalen har inte koll på vad som gäller vilket drabbar deras kunder och väldigt otrevliga och ohjälpsamma. REKOMMENDERAR EJ!
Vilken personal två underbara personer som verkligen ser min traumatiserade lilla valp. Dom tar sig tid och ställer upp. Visar ett genuint djurintresse.
Jag var där i går. Jag frågade om marsvin. Hon som jobbade var spydig och otrevlig . Jag har tappat allt förtroende för den butiken. Jvadär efter kl 17. Om du som jobbade då läser det här. Det var du som var otrevlig i mot mig. Inte jag.
Vi lämnade in vår 8 månaders dvärgschnauzervalp idag på trimning och bad. Vi är mycket nöja! Tina är väldigt trevlig, mjuk och fin och gjorde ett jättefint jobb i två timmar. Vår hund blev så fin! Vi bokar självklart en tid igen här nästa gång. Ett extra plus för att hon visade oss lite hur man kan underhålla pälsen själv mellan gångerna. Vi återkommer ju på det viset inte så ofta men vi återkommer gärna till hit.
Har tyvärr blivit sämre sen omorganisation. Svårt att få hjälp av personal då de oftast är ensamma i butiken. Och ska jag köpa täcke/sele m. m så vill jag ha hjälp av proffsig personal i butiken att prova på min vovve. Så funkar det tyvärr inte nu
Comment on this business

to add Arken Zoo map to your website;