facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Arken Zoo Valbo

Arken Zoo Valbo

About

Ann-Sofie och Linus med personal hälsar dig varmt välkommen till Arken Zoo och Trimmis i Valbo!

Story

På vår facebook-sida kan Du som kund ställa frågor om våra produkter, läsa tester och recensioner av våra produkter. Vi vill gärna höra vad Du tycker om oss och vår butik, det ger oss möjlighet att bli ännu bättre på att ge Dig den service Du vill ha.

Arken Zoo är en landsomfattande kedja av zoo-butiker med ett noga utvalt sortiment bestående av allt som Du kan behöva av foder och tillbehör till alla typer av sällskapsdjur, samt att Du kan hitta din favorit bland våra fiskar, kaniner, marsvin eller fåglar i just din butik!

Kort sagt, Vi Älskar Djur.

Vi försöker att bistå Dig med information och alla de råd och tips Du kan behöva i anslutning till Ditt djur eller Din hobby. Ditt besök i vår butik skall ge Dig upplevelse, glädje och inspiration.

Address: Valbovägen 337, 81832 Valbo
Phone: 026130191
City: Valbo
Zip Code: 81832


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 17:00
Sunday: 11:00 - 17:00


related searches: arken zoo valbo öppettider, zoo gävle, arken zoo hemlingby, söders zoo, trimmis valbo, djurmagazinet i valbo gävle, djuraffär valbo, arken zoo falun
Similar places near
Jennys Hund och Katt - Det ROSA huset i Valbo Jennys Hund och Katt - Det ROSA huset i Valb... 436 meter Största sortimentet på hundartiklar! Kunnig och kompetent personal inom de flesta hun...
Reviews
Synd att dom slutar att sälja levande djur och växter
Trevlig och hjälpsam personal... som alla andra butiker inom ArkenZoo
Fantastisk trevlig personal kommer att besöka mera
Otroligt bra djuraffär. Har handlat bra mat till min katt och handlat akvariefisk med dyl man behöver till det. Mycket kunnig och trevlig personal. Även övriga Arken Zoo affärer har mycket kunnig och trevlig personal och utbud.
Efter lång väntan så åkte jag därifrån
Alltid trevlig personal och det är kul att titta på fiskar mm.
Som alltid bra
Suverän personal som verkligen kan ge all info som man ber om. Är en välsorterad butik med ett bra sortiment till alla former av smådjur. De har även bra priser och plånboken blir inte tom när man är här. Rekommenderas varmt!
Trevlig och kunnig personal.
Comment on this business

to add Arken Zoo Valbo map to your website;