facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Arkens Mission

About

Arken en lokal församling i Kungsängen med ett omfattande missionsarbete ut över världen. Hundratals barn får kärlek, mat, hälsovård och utbildning.

Story

Arken stödjer över 20 pågående projekt i 12 länder. Barn i svåra och utsatta livsförhållanden får möjlighet till en ljus framtid tack vare många faddrars stöd. Tillsammans med våra partners ger vi barnen möjlighet att utvecklas andligt, själsligt och socialt och bli den som de är skapade att vara.

Address: Energivägen 9, 19623 Kungsängen, Sweden
Phone: 08-58884051
City: Kungsängen
Zip Code: 19623



related searches: ARKEN Museum of Modern art, Danish contemporary artists, Modern art museum Copenhagen
Similar places near
Lyft ett barn ut ur mörkret Lyft ett barn ut ur mörkret 15 meter Insamlingsorganisationen “Lyft ett barn ut ur mörkret” är en ideell förening på krist...
Kungsängens folkdansgille Kungsängens folkdansgille 3 km Folkdansförening med över 60 år på nacken, i Kungsängen, norr om Stockholm. Vi har ve...
Kungsängens Atletklubb Kungsängens Atletklubb 3 km "Pain is temporary, Quitting lasts forever!"/
YWAM Stockholm YWAM Stockholm 3 km Youth With a Mission / Ungdom med Uppgift UMU.
Lärarförbundet Upplands-Bro Lärarförbundet Upplands-Bro 3 km Lärarförbundet organiserar lärare och skolledare i alla skolformer och i Upplands-Bro...
Tibble Sjöscoutkår Tibble Sjöscoutkår 3 km DET VAR BRA TYCKER JAG
LOV, Livgardets Officerares Veteranförening LOV, Livgardets Officerares Veteranförening 10 km Livgardets Officerares VeteranerDin vänförening värdefull gemenskap. Sedan 1940-talet...
FRG Upplands-Bro - Frivilliga Resursgruppen FRG Upplands-Bro - Frivilliga Resursgruppen 19 km Den frivilliga resursgruppen i Upplands-Bro kommun består av frivilliga, särskilt utb...
Reviews
Jag har fått så mycket upp rättelse här i JESUS namn och kraft! Nu har skrivet en bok som handlar om Prickensom är en Rund form, som är född bland fyrkanter. Hon bestämmer sing för hitta de Runda och böjar på en resa till fots, som alla de som känner henna, avråder henne till att göra. Men hon har haft dröm om de Runda och hon känner att de måste finns fler av dem, på denna resa mot sitt land, går igenom flera länder och i de första landet så vet ingen någon ting, om något och de är räda så är de räda för allt. Sen kommer till ett land, där de vill att hon ska komma med och bygga med dem, för de göra alla i de landet! Men hon vill hitta sitt land och går vidare sen kommar till ett land, som är bi odlare och de vill att hon ska bli minister i dessa land, med de vill hon inte! Hon är i detta lamd cirak ett år, men vill ändå gå vidare, i detta land så får två hästar mat och en Välsignade kompas! Men hjälpa av detta och något annat som lär känna genom naturen, vad är de får inte klart för sig men de är som vägledare och hjälpare, hon hör som en inre röst som ger hennes tröst! Så kommer till att land där en äldre kvinna, som har vart militär sjukvårdare, som har en vän som har vart Genelal, han förstår att här är en ovanlig Form och så är förtjus i den äldre kvinnas. som kallas Mormor, dessa två och mycket äventyr på vägen, de hjälper Pricken över till de Runda sidan! De vissa sig att Pricken är Kungligt barn barn, men den som är Kung nu, han har sluta att regera och sitt i en park utan slotten och berätta historien om de Rundas Rike samt sjunger gamlas visor för barn och ungdomar, som kommer och lynsar på han. När Pricken kommer ditt så blir fest, och så vill de att hon ska bli Kung. Hon försöker lära sig allt som behövs, men de är så svårt, för där är de så många olika grupper, som alla vill har de brätte och bättre, men dessa grupper de tänker lite på de andra grupperna. Och var av de olika grupperna, de kan inte helt se, till de andra bäste, utan ser till sig själva och sitt sin grupps bästa! Känns detta igen?
En underbar församling med mycket lovsång, och förbön för de sjuka, söndagsskola för barnen i olika åldrar; ungdomskvällar på fredagar. Dessutom har församlingen en bibelskola som heter Jesus helar och upprättar med upprättelselinje och träningslinjer. Församlingen har också Helandedagar 1-2 gånger i månaden där man får ta emot helande för kropp och själ. Pastorerna heter Gunnar och Linda Bergling.
Jesus centrerad. Här brinner man för att hjälpa människor ut i frihet med Jesus Kristus. Befrielse, helande och upprättelse till ande, kropp och själ. Bibelskolan Jesus helar och upprättar. Upprättelse linjen samt tränings linjen rekommenderar jag verkligen. Här finns en välsignad bokhandel. Och en väldigt mysig secondhand affär ochså. Pris värd. Och med många fina fynd Församlingen med grundare och Pastor Gunnar Bergling bedriver ett fantastiskt gott arbete med Hesekel 34 som grund. Mandatet de fått har en påverkan på stora delar av världen.
JEsus fanns inte i mig fram tills dess att jag mottog SMÖRJELSE, Arken är en fantastisk plats med eller utan gud men gud finns inom mig och jag känner att han är i mig hela tiden, gud har trängt in i mig och jag hann inte säga nej. Aj AJ aj.
Ett härligt ställe som erbjuder en sund bibel trogen undervis ong s nälla goa människor mycket helande lovsång bön
Arken är en av platserna där Guds härlighet finns, med helande till ande, själ och kropp. Välkommen dit du oxå. Jesus Älskar Dig och Han är bara god ! Säg ditt ja till Jesus och du blir räddad för evigheten.Du får frid!
Gud Jesus Helig ande. De tar gand on männuskor som ehö er Jesus. Hjälper de som är sjuka till kropp och eller själ. Hjälper fplk till ett sunt liv. Bibelskolamm
Trevligt och rymligt! Och härlig atmosfär där!
UPPLEVA PETER RYDHOLM I ARKEN FÖRSAMLINGENS FÖRBUND SVAR HEM TILL NEW YORK WOSHINGTONS SVAR UPP TILL JESUS UNDERBARA SVAR IFRÅN THE STOKHOLMS SVAR I DETTA UNDERBARA CHRISTNA WORLDS STORA KÄRLEKSFULLT ÖVER HELA AMRIKANSKA U.S.A.THE GOOD PRÄST IN COMING THE HUDDINGE WORLDS ARBETERNAS OF PETER RYDHOLM IN THE JESUS SPECIELLA AMEN TO THE UNITED STATES OF U.S.A. AMEN.
Ligger mitt i ett trist industriområde i en tidigare industrilokal. Akustiken lämnar mycket att önska. Ofta mycket folk. Dyrt café för att vara i en kyrka.
Comment on this business

to add Arkens Mission map to your website;