facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Arkösunds camping

Arkösunds camping

About

En underbar plats på jorden

Address: Arkösund, 61025 Arkösund, Sweden
Phone: 0125-20101
City: Arkösund
Zip Code: 61025



related searches: Arkösunds camping arkösund map, Arkösunds camping arkösund reviews, Grännäs Camping, Arkosund hotell, Västervik Resort, First Camp Kolmården, Trosa Havsbad, Kalvholmens Camping
Similar places near
Arkösunds Camping Arkösunds Camping 947 meter Fantastiskt läge, servicehuset har sett bättre dagar.
Reviews
Den passar bättre för långtidscampare då det endast fanns ett fåtal korttidsplatser. Vi saknar plats för hunden att svalka sig i vattnet. Det skulle vara tillåtet att få gå ner till vattnet tillsammans o bada med sin husse/matte vid vissa tider tidig morgon eller sen kväll.
Det som tar ner betyg är att man behöver en tagg för att använda toaletter , det är ju trotsat allt en kommunal badplats ,borde vara olåst mellan tex 10-16,30 under badsäsongen.
Bästa tältplatsen alldeles intill badplatsen! Vi fick en skuggig plats pga hundarna och det är +++++ Stannade bara under en natt och här infann sig nattro åtminstone på vår plats!
Fantastiskt läge, servicehuset har sett bättre dagar.
Helt ok för en natt , men blev inklämd mellan alla lång liggare som var väldigt trevliga.
Tyvärr en av mina topp 2 värsta campingupplevelser någonsin. Tråkigt med tanke på att campingen ligger fint vid vattnet och snart har ett nytt servicehus. De långliggande grannarna i mormor/farfaråldern började festa i förtältet redan på eftermiddagen, tillsammans med andra inbjudna långliggare , inbjudna trots stränga coronarestriktioner. Det blev alltmer högljutt, med svordomar och höga fyllerop. Slutade fram mot kl 22 med slagsmål, misshandel och hot. Campingvärden fick ringa polisen som fick rycka ut från Norrköping pga dessa "vuxnas" beteende. Ett helt gäng stod och skrek på varandra utanför vår husbil. Barnen var livrädda. Efter att lugnet lagt sig strax före midnatt kunde jag ligga i sängen och lyssnade på ett annat festgängs högljudda förtältsprat fram kl 01. Kanske hade vi bara otur men det är dessa upplevelser som får en att bli fricampare. Arkösund är väl värt ett besök, det är mycket trevligt och vackert, men vid vårt nästa besök blir det ställplats eller vanlig parkeringsplats.
En mysig pärla i skärgården.
En av de värsta campingarna vi varit på. Kan börja med att personalen högprioriterade de som hade säsongsplatser på campingen och de platser för oss andra var löjligt små trots de mått som står på webben. När vi anländer på plats uttrycker sig personalen nedlåtande åt utsatta områden i Sverige som han själv ansåg var ett skämt. Första dagen blev vi utstirrade, utfrysta och man kände sig inte välkommen på campingen. Servicelokalerna är smutsiga och är i behov av renovering. Ingen karta, informationsblad gavs ut och ingen behövde identifiera sig när man checkade in på campingen. Dessutom fick min familj ingen förvarnade att vår plats var i närheten av en festlokal som skulle ha kräftskiva. Kräftskivan var högljudd och inkluderade rasistiska sånger och skämt som inte är acceptabelt. Enda positiva är att det är ett fint läge och Arkösund är vackert.
Jag kommer hit med min familj, 2 vuxna + 3 barn inkl familjemedlemmar. Vi är här för att ses under semester, koppla av, äta god mat och umgås den lilla tid vi har tillsammans innan jobb och skola återgår. Vi blir utdömda och utstirrade då vi hamnade på en långtidsplats. Klagomål från kl 21 när man kommer hem efter ett restaurangbesök sista kvällen tillsammans och tiden för tystnad är satt till 24:00. Ägaren kommer upp onykter och otrevlig och kräver oss att packa ihop stället omedelbart. Slutbetyg från mig och min familj är dåligt servicehus, bemötande och camping grannar. Positivt är utsikt.
Mycket trevligt ställe nära vattnet. Liten mysig restaurang med god mat. Närhet till ytterligare restauranger och pubar.
Comment on this business

to add Arkösunds camping map to your website;