facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Arronet Varvsvägen 2

Arronet Varvsvägen 2

About

Marinbutik i Öregrund där vi säljer Arronet aluminiumbåtar, Sea-doo vattenskotrar, Can-Am ATV, samt utombordsmotorer från Honda och Suzuki och båt & fritidstillbehör från bla Watski.

Address: Varvsvägen 2, 74243 Öregrund
Phone: 017346590
City: Öregrund
Zip Code: 74243


Opening Hours

Monday: 10:00 - 16:30
Tuesday: 10:00 - 16:30
Wednesday: 10:00 - 16:30
Thursday: 10:00 - 16:30
Friday: 10:00 - 13:30


related searches: Arronet varvsvägen 2 vsvagen 2
Similar places near
Skinnäsvikens bastuförening Skinnäsvikens bastuförening 4 km En förening som äger och förvaltar vår gemensamma bastu i Skinnäsviken.
Ålandshavslopp Ålandshavslopp 31 km Race with large offshore boats. The race starts in Öregrund/Sweden to Mariehamn/Åland...
Reviews
Bästa servicen, bästa bemötandet. Vi har nu haft 3 st Arronet och har varit lika nöjda varje gång. Bra och tillförlitlig båt!
Lätt att komma fram för att lasta av och på gods. Det finns alltid någon där som ta emot mig när jag kommer. Dee gör det alötid på ett trevligt sätt.
Lätt att hitta någon som kan ta hand om varleverenser. Det är också lätt att lasta av och på med stor lastbil på baksidan av industri lokalen.
Finfina rejäla båtar byggd för tuffa tag i Havet. Man behöver inte fundera över andrahandsvärdet eftersom en sån båt behåller man livet ut.
Fick fel på en vattenscooter och Arronet satte direkt det på garantin, inget snack. Utöver det så bjöd de på en stor service och förvaring under hela vintern. Fantastiskt kundbemötande!
Intressant gå och titta när dom bygger båtar
Nytt och snyggt. Ser påkostat ut.
bra service trevligt benötande
Översatt av Google Mycket trevliga båtar, servicen är inte heller dålig 2 timmar och allt är klart Original Bardzo fajne lodzie, serwis tez niczego sobie 2 godziny i wszytko zrobione
Comment on this business

to add Arronet Varvsvägen 2 map to your website;