facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Art by Anette Vester

About

Tavlor som berör. Kursen Måla fritt är en upptäcksfärd i färg för att finna Ditt personliga uttryck.



"Jag målar i akryl och akvarell samt håller kurser och workshops i akvarell."
Address: Klockartorpsgatan 26, 72344 Västerås
Phone: +46705465444
City: Västerås
Zip Code: 72344


Similar places near
To Live by Jennie Jensen To Live by Jennie Jensen 894 meter Konceptet To live baseras på helhetshälsa för hela människan, alla människor. I ande,...
Salveo Salveo 1 km
RAUK RAUK 1 km RAUK är ett fotografiskt projekt med visionen att vara en förändringskraft i samhälle...
Balance by Life Balance by Life 2 km Suverän analys som hjälper en på vägen till ett hälsosammare liv! :
Stefanias Konstgalleri Stefanias Konstgalleri 2 km Mina egna målade verk
GalleriT2 GalleriT2 2 km Galleri T2 är ett nytt galleri som finns på Ateljé Tegelvägen 2, Östermälastrand mot...
Galleri SoHo Galleri SoHo 2 km Fine art gallery in Gallerian Västerås
Galleri SoHo Galleri SoHo 2 km Contemporary independent art gallery in the center of Västerås, Sweden
PopNotch PopNotch 2 km Hej! Jag är en autistisk konstnär som främst jobbar med mixed media. Bosatt i Västerå...
Royal Arch Tattoo Royal Arch Tattoo 2 km Tack Elin! Jag är så nöjd!
Carlsson På Kajen Carlsson På Kajen 2 km Bra allt på min besök
Big Time Tattoo co. Big Time Tattoo co. 2 km Väldigt nöjd med min tatuering. Markus är bra som fan! I helhet så finns det inget at...
Ekströms Konst Ekströms Konst 2 km Fin butik för konsthandel.
Västerås Konsthall, Konstnärsföreningen Västerås Konsthall, Konstnärsföreningen 2 km Vernissage med Kerstin Ljunghall. Väldigt trevligt och många fina målningar.
Själaro Själaro 2 km Vi hälsar dig Välkommen till Själaro! Vi är Eva-Lena - Yinyogainstruktör, Susanne - R...
Västerås Konstskola Västerås Konstskola 3 km En 2-årig Konst och kulturutbildning. Västerås Konstskola har sedan 1960-talet utbil...
Ulrika Gabriel - Healthy Human Resources Ulrika Gabriel - Healthy Human Resources 3 km Coach, Inspiratör, Bloggare och Föreläsare.
Kroniskt Frisk Kroniskt Frisk 3 km Vill du ha en frisk kropp och själ i balans? Då kan kvantmedicin vara rätt pusselbit ...
Reviews
Vill du få ett trevligt och proffesionellt bemötande då har du kommit till rätt butik. Anette har ett brett sortiment och väldigt bra priser. Det som är så fantastiskt är att du både kan gå på kurs hos Anette samt se och köpa hennes konst. Men det fina är även att andra konstnärer har kurser på plats ibland i hennes ljusa lokaler. Man kan också hyra en del av hennes galleri för egna utställningar. Jag har själv både hyrt målarplats och fått en av mina tavlor inramad. Det material jag kan köpa, köper jag i hennes butik som har det mesta och har hon det inte hemma så kan hon oftast ta hem det. Jag kan varmt rekommendera alla som kommer till Västerås att besöka butiken ni kommer inte ångra er.
Välkomnande och inspirerande butik med bra sortiment av olika konstnärsmaterial. När du sen vill rama in ditt alster finns även inramningstjänst. Personlig och flexibel service av ägaren Anette Vester, som sätter kundens behov och önskemål i centrum - från valet av material till anpassad öppettid för din skull. Utställning och ateljé gör detta till en fantastisk helhetsupplevelse som skulle kunna bli ditt andra hem.
Västerås bästs butik med allt du behöver. Det finns det mesta i butiken o lite till Och skulle du sakna något då tar hon hem det. Hoppas att vi alls ksn hjälpas åt så att vi får behålla butiiken. Näthandeln ja visst men här får man hjälp av ett proffs
Butiken är himmelriket för den som målar! Överraskande stort utbud och mycket fint bemötande. De ringde leverantören direkt medan jag väntande för att kolla upp det jag behövde!
Att gå in i Anettes butik är en magisk upplevelse. Anette välkomnar besökaren med värme och ödmjukhet när hon med gedigna kunskaper visar sitt stora sortiment av bl a färger, dukar och penslar i trivsamma rum. Utställningar av olika konstnärer ger inspiration i det egna skapandet!
Kreativa möten i målandet och målande under proffsig handledning. Hyra av ateljén som målarlokal och korta sammankomster med vänner och familj blir underbara tillfällen till gemensamt skapande utifrån egen kreativitet. Anette har aldrig pekpinnar om rätt och fel. Det alltid helt ok att rolla över tavlan om man inte är nöjd!
Bästa affären! Har allt färgälskaren behöver och vill ha. Och om något skulle fattas, så fixar Anette det! Superbra service och lätt att få massa bra tips!
Besök denna fina konstnärsbutik, Anette har ett stort utbud av ramar, färger i alla kulörer du kan önska dig, penslar osv och du kan få en go pratstund älskar hennes sätt att bemöta sina kunder
Bra sortiment där kvaliteten står i centrum. Det är också så att man får hjälp i valen. Kan vara bra när man inte är så insatt i alla olika varor. Väl värt ett besök när det är konstnärs tankar på g.
Jättefin butik, med stort utbud av artiklar, men även tjänster som kurser, målarplatser m m. Och Anette är både kunnig och supertrevlig!
Comment on this business

to add Art by Anette Vester map to your website;