facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Art Clinic

Address: Batterigatan 11, 553 05 Jönköping
Phone: 010 - 499 86 00
City: Jönköping
Zip Code: 553 05



related searches: ART clinic meaning, Art clinic reviews, ART clinic Dubai, ART Fertility Clinic Dubai, ART Fertility Clinic Abu Dhabi, ART Fertility Clinics, ART Fertility Clinic careers, ART Fertility clinic Review
Reviews
Vilken service och vilken underbar personal! Ordning och reda är bara förnamnet. Ska du opereras som jag gjorde skulle jag inte vilja göra det på något annat ställe än här. Hade det funnits fler stjärnor hade dom fått detta!
Förstår att sjuksköterskor ska anställas för sin kompetens inom vården och inte efter hur de bemöter klienter. Men visst hade man önskat att man kunde få både vård och service med hög kvalitet.
Opererad för diskbråck. Nu mycket bättre. Jag tror Jeremy har en trollstav. Tack PO Hall
Så himla bra!! Personalen var helt underbar och sängarna, täcket o kudden kändes som att man var på hotell. Trivdes så bra där! Och min operation gick jätte bra och resultatet var fantastiskt! Jag är sååå nöjd! Bröstförstoring Jag rekommenderar verkligen Art Clinic! De har så bra erfarenheter och är helt underbara! :
Fantastiskt bemötande o god omvårdnad . Så tacksam att jag blev remitterad hit .
Trodde inte de fanns så underbar personal och läkare. Bemötande och allt var helt otroligt bäst. Jag var inte ens rädd, har aldrig varit så lugn inför en operation. Tänk om alla kunde få uppleva detta när dom ska ha vård och hjälp. Högsta betyg.
Nyopererad i foten idag. Riktigt go personal allt från receptionisten till läkare, narkosläkaren, undersköterskor och ssk. Jag har svart bälte i operationer, men vart lite nervös då man blir ju inte yngre å nu var det min fot som skulle opereras, men mycket av nervositeten försvann före med hjälp av dessa underbara människorna. Jag hoppas jag INTE behöver opas ngn mer gång, men om det blir så så blir det art clinic Rätt människor på rätt plats!!!
Fantastiskt bemötande och omhändertagande vid operationen av min axel. Spelade till och med happy birthday to you i högtalarna när jag kom in i operationssalen då operationen sammanföll med min födelsedag. Hoppas och tror att det blir min bästa födelsedagspresent också när rehaben är klar.
Jag är en man som lider utav smärta och väldigt dålig uthållighet i nacke/axlar och rygg. Fick kontakt med Art Clinic och körde ner till dem från Örebro ca 20 mil enkelresa. Besöket kostade mig 2500 kr och besöket var över på ca 10 minuter. Läkaren misstänkte att jag hade något som heter TOS. Läkaren skulle ordna en remiss till kirurgen på Örebro sjukhus. Men det skickades till min läkare på vårdcentralen istället. Kan vara så att jag missförstod. Var i kontakt med Art Clinic igen och frågade på ett ungefär vad mer som kan göras och fick till svar att inget kunde göras mer från Art Clinic. Nu står man ju och trampar på ruta 1 igen.
Opererade mig i december,fantastiskt personal,så duktiga. Fick vänta lite på min operation men det gjorde inget då personalen fick en att känna sig omhändertagen. När man vaknade var dom hur gulliga som helst. Vill även lägga ett gott ord för kirurgen Hans så nöjd. Ni är värda alla fem stjärnor.
Comment on this business

to add Art Clinic map to your website;