facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Artisan Bread

Address: Kasernhöjden 4 , Karlstad 653 39, S, SE
City: Karlstad
Zip Code: 653 39


Opening Hours

Monday: 08:00-18:00
Tuesday: 08:00-18:00
Wednesday: 08:00-18:00
Thursday: 08:00-18:00
Friday: 08:00-18:00
Saturday: 08:00-16:00
Sunday: 08:00-15:00


related searches: Konditori Karlstad, Artisan bread recipe, Zest Karlstad, Bakgården Karlstad, Swenströmskas
Similar places near
Swenströmskas stenugnsbageri Swenströmskas stenugnsbageri 1 km Mysigt fik hemma i Karlstad. Trivsam lokal med god atmosfär och fin service. Goda mac...
Reviews
Otroligt bra ställe men köerna är ett stort problem och gör att man drar sig från att åka dit. Idag kom jag 10 minuter innan öppning och hade 20 personer framför mig. Jättekul att stå och köa i 30 min för att få ett par frallor till frukosten. Synd det inte går att dela upp fika och takeawaykunder...
Underbart gott bröd och stort utbud till rimliga priser. Väl värd ett besök. Både att handla "too go". Eller sitta ner på en god fika på plats.
Väldigt Gott bröd. Suverän rostbiffsmörgås. Lite trångt i kassan och lite för dåligt med sittplatser inne vid regn. Totalupplevelsen var kanon.
Har bara testat Levain och toscabakelsen än så länge men grymt gott!
Riktig fullträff. Bra mackor och ännu bättre bakverk. Synd att man bor i Malmö bara
Mysig miljö med jättegott kaffebröd! Köpte dessutom med en baguette hem, som var i särklass den godaste någonsin. Bra pris också för nybakat och färskt bröd.
Efter att ha läst recensioner på nätet, bestämde vi oss för att stanna till detta bageri på vägen. Eftersom vi inte bor i Karlstad och skulle komma fram en kvart efter stängningstid testade jag att ringa för att lägga undan en beställning mot betalning med Swish. Fick ett otroligt varmt och välkomnande bemötande över telefon och behövde inte stressa till bageriet eller ens betala innan ankomst. Väl på plats var det mycket trevlig personal som höll på och städa för dagen. Jag gick in och hämtade min beställning, betalade och åkte vidare. När vi var hemma och testade deras semlor. Utan överdrift så var dem bästa jag någonsin smakat. Krämiga, fylliga och mjuka. Allt är färskt! Har ätit semlor på ”bästa” ställen i Stockholm och Göteborg. Denna semla som Artisan Bread gör, är än så länge, godast!
Sjukt goda bullar i många smaker! Priserna är höga vilket man får räkna med, och ibland blir det rätt lång kö. En sak är iallafall säker,är du i Karlstad MÅSTE du hit! Obs!Toscabullen var helt extremt god!
Gott kaffe, men resten var inte något speciellt.
Väldigt god bröd, bakelse och mycket mer , trevligt personal, trevligt ställe att äta frukost på, ta en fika mm
Comment on this business

to add Artisan Bread map to your website;