facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Arts by Nadja Al-Temimi

Arts by Nadja Al-Temimi

About

Art of my own

Story


Mitt namn är Nadja Al-Temimi, född 1980.
Började rita redan som liten, vann mitt första pris för bästa ritning när jag var 6. Hade dock inga planer då på att bli konstnär.
Fortsatte måla på fritiden. Porträtt, avbildningar av städer och akritektur, helst i svart vitt, naturlandskap. Vissa utav mina senaste målningar präglas av mina ryska och arabiska kulturer - en crazy mix av orientalisk mosaik och ryska "hohloma" mönster.
Under en period fastnade jag för avbildning av människofötter. Från att betraktas som "smutsiga" i Thailand till att vara en erotisk del av kroppen som smyckas med henna-mönster i bland annat Indien och Mellanöstern.
Träd har varit och är än idag en utav mina favoriter som objekt för avbildning. Träd som bärare på den mystiska kronan av liv och visdom, blommor och frukt. Trädrötter som rotar sig i marken och gör trädet stabilare, starkare.
Akryl, akvarell, olja, teckningar.
Jag målar både på beställning och från egen fantasi. Den senaste kräver inspiration. Därför kan det ibland målas flera tavlor på en vecka och ibland kan det dröja månader innan jag greppar penslar nästa gång.

Address: Spiralbacken 6, 16465 Hässelby Strand, Stockholms Län, Sweden
Phone: 46709900950
City: Hässelby Strand
Zip Code: 16465


Comment on this business

to add Arts by Nadja Al-Temimi map to your website;