facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Asia Palace Hallsberg

Address: V Storgatan, Hallsberg
City: Hallsberg


Reviews
Som vanligt vid lunchtid buffe Men vi testade ala carte...tyvärr blev vi besvikna..tog en rätt som jag verkligen gillar...men den var inte alls som jag väntade mig tyvärr....vi får se hur 2023 blir då vi fortsätter att undersöka olika matställen.Mat: 3/5
Äntligen hittade jag en favorit. Bra hetta på stark mat, olika smaker samt underbar service. Bästa på länge Tack!
Har ingenting negativt att säga om stället, thaimat som är vällagad. ska jag ändå kritisera, så hade jag vill ha haft en dubbel espresso men de hade enbart bryggkaffe. men får man vänta länge på grund av tågstrul rekommenderar jag det här stället varmt.
Bytt ut så mycket på buffen ,ex Fisk istället för räkor i det friterade Mycket kyckling rätter och alla "grytor"har svamp nån kunde vara utan i mitt smak tyckeMat: 2/5
Okej men ganska smaklös mat. Fläskfilén såg ut att vara nått annat kött. Sen tog de betalt för kranvatten och kallade det isvatten när vi beställt vanligt vatten.
God mat och snabbt levererat till bordet och ren lokal med fin personal trevliga människor...Hallsbergs bästa resturang..
En enda rätt gick att få växtbaserad/vegansk. Den var dock väldigt god!
Väldigt bra mat och trevlig personal, bästa jag hittat i hallsberg
Jättegod mat och det var skönt att sitta och äta för att det var så lungt och tyst. Vi kom dit när dem precis öppnat så det var inte så många personer där. Men det verkar vara en populär restaurang, personer kom strömmande in när vi gick.
Helt okej mat Inget speciellt men inget dålig Går gärna dit igen
Comment on this business

to add Asia Palace Hallsberg map to your website;