facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Asian House

Asian House
"Vi på Asian House serverar buffé, asiatisk maträtter, avhämtning, fullständigt rättigheter, välkomna!"
Address: Järnvägsgatan 2, 14931 Nynäshamn
Phone: 0852010123
City: Nynäshamn
Zip Code: 14931


Similar places near
Delicious Asian Ab Delicious Asian Ab 1 km God mat och bra avstånd.
Reviews
Olika bud vad det gäller detta ställe. Maten var vi mycket nöjda med. Chicken satey, 3 små rätter och grillad kycklingfile. Inga små portioner, bra med ris i egen behållare med lock. Väldigt trevlig personal. Vi satt ute och åt. Det som drar ner betyg är att vissa gäster kan upplevas som skräniga, kanske beror det på billig öl… Men dom är ofarliga och njut av mat och väldigt trevlig personal istället. Vi lär återkomma
Maten var väldigt god, servicen var alltså helt bra. Dem kom upp när man behövde lite hjälp, 5 stjärnor direkt!Mat: 5/5
Mycket trevligt personal och service. God mat och drinkar.Mat: 4/5
Hur bra som helstMat: 5/5
Otroligt gott och över förväntan bra service! Thaipad, friterad banan är det som gäller. Rekommenderar vin till!
Orkar inte ens skriva hur dåligt det var
Prisvärt och trevlig service. Vi åt här efter att vi gått av Gotlandsfärjan. God wok och bra att det finns vegetariskt alternativ.
Helgbuffé med hyffsat bra utbud med Sushi, massor med frukt och gott om varm mat. Dock smakade maten helt enkelt inte särskilt bra jämfört med andra Buffér samtidigt som den kostade 215kr. Räkchipsen hade nog stått ute länge för de var mjuka. De behöver också ta och sopa av terrassen, det ligger höstlöv kvar sen säkert flera år tillbaka, så det ser lite ostädat ut.
Fantastisk personal och buffén var vällagad och fräsch. Efterrätt glass och småkakor ingick men inte kaffe. Men en av personalen kom ut och bjöd på det samt en skål med vatten till min hund. Fräsch toalett. Definitivt att rekommendera detta ställe. Nu var det lördag och dyrare men värt vartenda öre.
Pad thaien var otroligt god medan dom friterade rätterna inte smakade så mycket. Trevlig personal och fin inredning. Dock var där tyvärr mycket människor som verkade besöka restaurangen enkom för drickats skull vilket drar ner betyget.
Comment on this business

to add Asian House map to your website;