facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Asian Kitchen

Asian Kitchen

About

Restaurang Asian Kitchen bjuder dig på en upptäcktsresa till de sydostasiatiska matkulturerna i Thailand, Vietnam, och Japan.

Address: Grengatan 19, 275 35 Sjöbo (commune)
Phone: 0416-10088
City: Sjöbo
Zip Code: 275 35


Reviews
Bemötandet: jättetrevligt Maten: jättegod Lokalen: helt ok Priset: lagom. 75 kronor för lunchen
Fy tusan vad god mat. Bästa asiatiska maten jag köpt, man får mycket mat för pengarna också. Jättefint bemötande. Helt klart där jag kommer köpa mat hädanefter
Maten är ok men inte mkt mer. Beställde friterad anka och något kött hittade jag inte alls. Det va enbart friterat fett. Stället är ganska sunkigt och känns mörkt och muggigt. I cola-kylen bakom disken trängs Coca-Cola och öl med öppnade bag-in-box, halvätna portioner med mat och tunnor med okänt innehåll. Personalen är trevlig med kan nästan ingen svenska alls, så att ringa dit är totalt meningslöst. Dessutom så blir det fel i 85% av de beställningar man gjort. Att fråga något om maten är även det helt meningslöst då Språkkunskaperna helt enkelt inte finns. Buffén är totalt värdelös. Det finns några få maträtter och det fylls sällan på med nytt.
Ok. Det skulle bli mkt bättre med lite satsning på att göra miljön met ombonad. Nu är det rätt trist.Mat: 3/5
Pad Prik, nästan inget kött. Stekt ris var inte som stekt ris ska vara, fullt med curry !! Nja, inte värt
Väldigt god mat, trevlig personal och dessutom billigt! Åt pho vilket gick på 75kr och det smakade som riktig asiatisk mat och inte fejk. Samma måltid hade kostat 140kr på ett ställe i malmö
Dom kan inte ett spår svenska kan dom. På frågan om deras sommarrullar var färska eller rullade tidigare blev svaret. "2st?. Verkligen ett sunkigt ställe.
Jag har varit där 2 gångar djupt besviken sista gången gick jag därifrån utan matTjänst: 1/5
Sunkig uteplats. Varför inte göra rent och fint för sina gäster? Fruktansvärt skitigt, dock var maten god. Varför inte tömma en överfylld papperskorg med bl glas som jag bad om, nej det hände inte så getingar och spyflugor for runt. Vem vill ha dessa kring maten? Då får de inga gäster. Det som retade mig mest var att borden var satta som långbord. Det ville inte vi då vi bara var två st. Vi fick själva ordna med detta. Man förväntar sig att man torkar av borden vid nya gäster utomhus. Nej, inte alls. Han tog heller inte bort den enorma papperskorgen trots att jag bad honom då vi inte ville ha varken flugor eller getingar. NEJ, NI FÅR SKÄRPA TILL ER OM NI VILL HA GÄSTER!!!
Verkligen super gott och alltid trevlig personal. Vi har ätit här många gånger och aldrig varit missnöjda!
Comment on this business

to add Asian Kitchen map to your website;