facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Asian Town Strömstad

Asian Town Strömstad

About

Låt dig förföras av fantastiska smaker från öst och väst!

Story

Vi erbjuder dig god & fräsch mat från Asien, med råvaror som vi själva valt ut och med dina favoriträtter!

Hos oss har du alltid valmöjlighet.
Vi gör precis som du vill ha det, om inte du själv vill bestämma så har vi stort kunnande inom asiatisk matlagning och kommer alltid att leverera dig mat som verkligen smakar!



"Restaurangen har en personlig och hemtrevlig atmosfär. Menyn är fylld med en härlig blandning av goda rätter, som gör det möjligt för just dig att hitta din favoriträtt. Varje vardag serveras dagens lunch, där det ingår både dricka, kaffe, salladsbuffé och soppa till ett förmånligt pris, dock utan att tumma på Asian Towns idé om vällagad mat på goda råvaror."
Address: Oslovägen 56, 452 35 Strömstad
Phone: 0526 - 10610
City: Strömstad
Zip Code: 452 35



related searches:
Similar places near
Bamboo City i Strömstad Bamboo City i Strömstad 506 meter Bra service och fräsch matMat: 5/5
Asahi Sushi Asahi Sushi 1 km Strömstads godaste Sushi! Trevlig och alltid lika glad och vacker expedit!
Heat Restaurang Strömstad Heat Restaurang Strömstad 2 km En modern thai och sushi restaurang i norra hamnen.
Nordby Wok Nordby Wok 13 km Inget och rekommendera för varken vegan elr vegetarian, enda på tallriken är för vege...
Asian Town Nordby Asian Town Nordby 14 km Supergod Sushi. De laga färsk vid beställning. Vårrullar är min favorit. Sallad ingår...
Svinesund Wok Svinesund Wok 16 km Tyvärr stängt. Men förra gången var det 5 stjärnor
Svinesund Wok Svinesund Wok 16 km Ordinär buffé med inget extra och ingen dryck ingår i priset och inte så många rätter...
Reviews
Har aldrig varigt mer besviken på en buffé som på denna resturang. Maten va smak lös samt äckligt, ”asiatisk buffé” hade en falukorv gryta, det stod fläsk sida på en skylt men det va o stekt bacon samt rökt skinka jag du hörde rätt skinka man har på sin macka är fläsk sida i deras ögon vårrullarna va blöta o dem va lika smaklösa som resten av maten på buffén. Kommer aldrig i mitt liv äta på denna ”restaurangen” igen.
Bra ställe. God mat.Mat: 5/5
riktigt god. Dumplings är mycket äkta kinesisk mat med chilisås. Det finns också läckra soppor. Samma som vad jag åt i Kina. Jag älskar det här.
Sämsta restaurangen jag varit på. Hur kan snittbetyget vara 4a stjärnor?! Gamla tallrikar/disk var inte bortplockade från bord=fanns inga bord lediga. Fanns en maträtt kvar när vi skulle ta oss, tog över 15 min innan de började fylla på igen. Kollade 4a ggr efter vårrullar men när de väl fyllt på var det med pommesfrites istället asiatisk mat? 600 spänn för vår familj o då käkade vi oss i stort sett mätta på ris. Rekommenderas ej!
Prisvärt. Helt klart godkänd lunchbuffé som saknade en del alternativ. Dock fanns det ett par ångade alternativ som var riktigt goda. Kan rekommendera.
Asian Town har superbra service och supergod mat! Även om jag är en ”besvärlig” gäst med många speciella önskemål så ser de till att lösa det. De har alltid ett leende på läpparna. Och Linda är något utöver det vanliga. Hon är så himla bra! Ja, alla är jättebra!!
Fick frusen vårrulle här idag, för 2 år sen fick vi en sur vårrulle på samma ställe. Detta var sista gången här, jag vill inte bli sjuk pga ett resturantmåltid.
4 av 8 magbesvär ringde ej möjligt maten är gammal ingen åtetbet?? Vi äter var dag ute men ej välkommen !!
Det var mycket god mat och den vänliga personalen på tack från din bra restaurang
Sådär personal, okej kvalitet, ej så många rätter på buffé, halvten är likadant.
Comment on this business

to add Asian Town Strömstad map to your website;