facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ask Fastighetsförmedling AB

About

Engagerade och erfarna fastighetsmäklare med mycket god lokalkännedom i Staffanstorp, Malmö och Lund med omnejd! Kunskap & Engagemang - Din trygghet

Address: Bråhögsplatsen 5, 245 31 Staffanstorp
Phone: 046-25 75 75
City: Staffanstorp
Zip Code: 245 31



related searches: Videvägen 1 Staffanstorp, Magnes väg 6 Staffanstorp
Similar places near
Fastighetsbyrån Staffanstorp Fastighetsbyrån Staffanstorp 102 meter Översatt av Google Bästa husmäklare för köp och försäljning Original Best house brok...
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp 232 meter Trevlig och hjälpsam personal
Reviews
Vid försäljning av huset i Staffanstorp är vi tacksamma för att vi valde Christian och Ask Fastighetsförmedling. Christian är en mycket proffsig och kunnig förmedlare och levererar på det som lovats. Allt från första kontakten till övertagande av ny ägare fungerade perfekt. Tack!
Vi har använt oss av Christian som mäklare vid flera försäljningar av hus, bostadsrättslägenheter. Vi har varit mycket nöjda med hans arbete. Proffsig, hjälpsam, kunnig och lätt att ha att göra med. Uppdaterade hela tiden, höll oss informerade. Vi kände att vi kunde vända oss till honom om det var något vi undrade över. Vi rekommenderar honom gärna.
Jag anlitade Christian för att sälja en lägenhet och jag är mycket nöjd med hans arbete. Kunnig, engagerad, hjälpsam och lätt att samarbeta med.
Christian kändes trygg och proffsig, höll oss väl informerade under hela processen och vi känner oss väldigt nöjda. Kan absolut rekommendera honom.”
Översatt av Google Ganska samarbetsvillig och mycket professionell. Hans hjälp var ovärderlig för oss när vi köpte vår första fastighet i Sverige. Original Quite cooperative and very professional. His help was invaluable to us when buying our first property in Sweden.
Comment on this business

Directions to Ask Fastighetsförmedling AB with public transportation


Staffanstorp Storgatan 130 meters
102
166
172
174
177
Staffanstorp Rådhuset 240 meters
102
166

to add Ask Fastighetsförmedling AB map to your website;