facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Askås

Askås

About

Askås har sedan 1997 utvecklat det som i dag är en av marknadens absolut mest väl ansedda plattformar för e-handel.

Story

Askås har sedan 1997 utvecklat det som i dag är en av marknadens absolut mest väl ansedda plattformar för e-handel. Genom att kombinera strategi, kunskap och design med ett system i världsklass kan vi erbjuda en totallösning som är precist anpassad efter våra kunders behov.

Vi har idag runt 30 medarbetare vilka består av utvecklare, designers, projektledare och strategiska rådgivare, varav samtliga utgår från våra kontor i Värmland – mitt emellan Stockholm, Göteborg och Oslo. Vi är en stabil och framåtsträvande leverantör som tre år i rad har blivit utsedd till Gasellföretag och Superföretag – ett tydligt kvitto på att vi levererar hållbara produkter och tjänster som skapar de bästa förutsättningarna för våra uppdragsgivare!

Askås 8
Den optimala e-handelsplattformen för växande företag. För oss betyder det flexibilitet, innovation, samspel och oändliga möjligheter, och det är det vi vill att våra kunder ska uppleva med våra system, tjänster och arbetsprocesser. Oavsett om våra kunder vill jobba med olika försäljningskanaler, marknadsstrategier, system, länder eller målgrupper (B2C/B2B/B2BC) så kan vi leverera en total lösning som man kan växa i - här och nu men med framtiden i sikte!



"Välkommen till Askås, en ledande aktör inom e-handelslösningar sedan 1997. Med över två decenniers erfarenhet och en passion för innovation, har vi på Askås hjälpt företag att växa och nå sina mål genom vår skräddarsydda, kraftfulla och skalbara e-handelsplattform.Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar alla typer av företag, oavsett storlek och bransch. Vår plattform är flexibel och kan anpassas för att möta specifika behov och krav, vilket gör det möjligt för våra kunder att leverera unika och engagerande shoppingupplevelser."
Address: Järnvägsgatan 11, 661 30 Säffle
Phone: +46 (0) 533-69 16 00
City: Säffle
Zip Code: 661 30



related searches:
Similar places near
Meylow Webb & Design Meylow Webb & Design 306 meter Meylow Webb & Design erbjuder allt inom webb och design - på Ditt sätt, efter just Di...
Comment on this business

to add Askås map to your website;