facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Askims Bangolfklubb

"Askims Bangolfklubb är en ideell idrottsförening som funnits ute på Askimsbadet sedan 1975."
Address: 5 Askims Bad Väg, 436 45 Göteborg
Phone: +4631138065
City: Gothenburg
Zip Code: 436 45



related searches: Askimsbadet glass, Askim cafe, Askimsbadet kiosk, Äventyrsgolf Heden, Äventyrsgolf Mariestad, Minigolf åkered Göteborg, Minigolf Töreboda, Näset minigolf
Similar places near
Hagabadet Älvstranden Hagabadet Älvstranden 9 km Väldigt härligt! Men hade problem när jag skulle boka med mitt presentkort. Fungerade...
Reviews
Äventyrsbanan är bra. Tycker att det var dålig ordning runt banan. Högt gräs och inte lika fint som andra år.
Såg på medan familj o barnbarn spelade. Den ligger på en grönskande del i början av Askimsbadet. Det finns 2 olika banor på samma plats. De är trevliga o välskötta. Tyvärr går folk PÅ Banorna‼ istället för bredvid. Pga det blir det småskräp som hindrar bollen ibland. Det finns en gräsklädd kulle i mitten med bord o bänkar. Dessutom gott om bänkar runt banorna. Trevligt både för dem som tittar o spelar. Toaletten ligger inte på golfområdet, utan på badplatsen en bit bort. Det ligger en glass servering på golf området. Vi köpte mjukglass den här gången. Det var nog de isigaste mjukglassarna vi ätit. Var nog gjord på vatten!?? Nästa gång får det bli glasskiosken strax innan entrén till badplatsen. De hade dessutom lägre pris. Eller färdigpacketerade glassar. TYVÄRR. Men upplevelsen av platsen med bangolf är trevlig.
Otrevlig personal och ostädat på golfbanan.
Förfärligt dålig information! Googlade för att hitta öppettider på Kristi himmelfärds 2022. Stod att det var öppet och åker dit med familjen. Till min stora förvåning är det stängt. Och som lök på laxen har ni rivit Europabanan eternitbanan till fördel för ett bygge av någon fjantig äventyrsgolf. Vilket nerköp! Tyckte länge att detta var Sveriges bästa bangolfanläggning, men så är inte fallet längre. Uppskattar betongbanan mycket så den lär jag komma tillbaka till. Men äventyrsgolf spelar jag inte för eget nöjes skull. Grymt besviken!!!
Lite små lättare grejer att äta bland annat panini, pannkakor och korv de hade både vanlig, kyckling och vegansk korv Fanns även en mängd olika drickor och glassar och även slush i två smaker päron och jordgubbe
Mycket skräp i mellan banorna. Köpte kaffe som var svindyrt, ingen mjölk och smakade vatten....Lite tråkigt faktiskt!
Bra bangolf, såg vid senaste besöket att dem håller på rusta upp banorna lite. Finns 2st olika banor att välja på på plats.
Supertrevlig personal och bra service. Äntligen är det ett bra café här som har bra sortiment när det gäller glass. Med trevlig personal. Samt lite annat gott att äta och dricka. Mot skillnad för några år sedan.
Jättebra kiosk. Den har lite lättare mat, glass, kaffe etc. Dessutom får man verkligen en välfylld glass när man köper mjukglass, vilket inte är så vanligt annars.
Mysigt och fräscht ställe köpa kaffe och glass till barnen på!!
Comment on this business

to add Askims Bangolfklubb map to your website;