facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Askims Simhall

Address: Gärdesvägen 5, Göteborg
Phone: 031-368 22 30
City: Gothenburg



related searches: Frölunda simhall, Valhallabadet, Lundbybadet, Kungsbacka simhall, Åbybadet
Similar places near
Valhallabadet Valhallabadet 10 km Jag kan inte nog rekommendera detta fantastiska badhus! Från det ögonblick jag klev i...
Hammarbadet Hammarbadet 19 km Funktionellt snyggt litet gym med välvårdade installationer. Poolen är liten och inte...
Kärra simhall Kärra simhall 20 km Liten simhall Duger att simma där så länge Simhallen nära Mig har stängt för Reparati...
Kärrabadet Kärrabadet 20 km Bra ställe för små barn som ännu inte lärt sig simma. Plus en vanlig bassäng och en m...
Reviews
Lagom stor och trevlig simhall. Kan bli trångt vissa dagar men fråga i kassan så berättar dem när det är färre besökare.
Trevlig simhall, bra omklädningsrum o dusch.
Mycket dålig simhall. Jag och barnen åker och simmar varje vecka och vi testar lite olika simhallar. Bara under 2021 har vi besökt nio olika simhallar och denna är ÖVERLÄGSET DEN SÄMSTA! Vattnet är svinkallt och duscharna lika så. Skåpen kräver att du har med Hänglås. Ytan för hopp och lek är liten och det finns inte mycket för barnen att göra. Bor du i Göteborg finns många andra simhallar/badhus att åka till istället.
Fin simhall, bra omklädningsrum
Inget vidare. Överfulla omklädningsrum utan tillstymmelse till Covid-avstånd. Personalen har ingen koll på beläggningen och inga åtgärder har vidtagits. Samma sak med simlektioner som hålls i hallen dock ordnat av SLS Göteborg. Barnen får instruktioner, placerade på en bänk, med endast centimeter mellan barnen. Här följs inga corona-rekommendationer.
Toppen simhall för dig som vill träna Simskola. Mycket bra ledare via Göteborgssim. Lär dig crawla eller kör helt vanlig simskola kan rekommenderas till alla från 5 år och uppåt.
Har flertalet gånger varit där för att bada men min dotter men har fått vända i dörren då varmvattenbassängen alltid är full. Har varje gång frågat om de kan hämta ett band så vi garanterat kan simma vid nästa insläpp, då dottern är för liten för 25-metersbassängen, men alltid blivit bemött med ett nej och dålig attityd. Lokalerna är under all kritik.
Slitena lokaler och bassänger, Men vet att nybygge är pågång. Kallt i vattnet, Många månader är det kallt och grått i Sverige tycker man skall trycka på lite mer värmen bassängerna. Och kom-ihåg att gå in och läsa när bassängerna har öppet. Massa olika avbrott under dagarna av div simskolor intensiv simskola etc etc. gällande den ”varma” undervisnings bassängen.
Det finns inte så mycket för barn en grund bassäng med en liten rutschkana och flyt-leksaker i stora bassängen. Okej för den som vill simma men inget för den som vill ha äventyr. Då är det Åbybadet som gäller.
Helt ok men hade önskat information via hemsidan om att det nyttjas kölappar för att få lov att vistas i den mindre bassängen vilket innebar 45min väntan för oss som familj med barn som gärna vill kunna bottna.
Comment on this business

Directions to Askims Simhall with public transportation


Hovås nedre 110 meters
180
184
258
X2
X3
Hovåsskolan 230 meters
180
184
258
X2
Askim kyrka 230 meters
82

to add Askims Simhall map to your website;