facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Aspen Badplats

Address: Strandvägen 3, 443 30 Lerum
City: Lerum
Zip Code: 443 30



related searches: Aspen badplats lerum review, Aspen badplats Julita, Badplatser Lerum, Kåsjön, Sjöar Lerum
Similar places near
Segling På Lika Villkor Segling På Lika Villkor 732 meter SEGLING PÅ LIKA VILLKOR -SPLV ETT FRITIDSPROJEKT FÖR UNGDOMAR MED FUNKTIONSVARIATIO...
Aspen, Lerums kommun Aspen, Lerums kommun 1 km Sandstrand och långgrunt vilket är bra för barnfamiljer samt hopptorn.
Stamsjö Stamsjö 3 km Stamsjö är en tidigare tätort i Lerums socken i Lerums kommun i Västra Götalands län,...
Bävsjön Bävsjön 3 km Bävsjön är en sjö i Lerums kommun i Västergötland och ingår i.Se även Lista över insj...
Bävsjööga Bävsjööga 3 km Bävsjööga är en sjö i Lerums kommun i Västergötland och ingår i. Sjön har en area på ...
Stora Härsjön Stora Härsjön 7 km Platsmarkeringen ligger på fel ställe!?
Lensjön Lensjön 9 km Liten och varm sjö. Väldigt privat. Få folk. Vägen ditt är inte den bästa, men alltid...
Vallsjön Vallsjön 154 km Der Vallsjön ist ein See in den schwedischen Gemeinden Nässjö und Sävsjö.Der südliche...
Reviews
Väldigt trångt och tyvärr mycket skräp på ängen. Vattnet ser inte bra ut. Tornet att hoppa är fantastiskt.
Stor badplats som passar hela familjen. Det är otroligt långgrund som passar de yngsta. Temperaturen i vattnet är därför väldigt hög på det grunda, inte särskilt svalkande de varma sommardagarna. Till de äldre finns det ett litet hopptorn som man kan simma ut till och hoppa från. Sommartid är det mycket folk och ont om parkeringsplatser. Gott om träd och mycket skuggplatser för de som önskar.
Aspenäsbadet, Lerum NUMMER PÅ BADJÄVLARNAS KARTA: 102 BETYG: 4 bikinis av 6 möjliga. TYP AV BAD: Långgrunt sjöbad med liten strandremsa och lång fin betongpir och flera träbryggor med många badstegar. Flytbrygga med hopptorn i tre nivåer. Flera träd som ger möjlighet till skugga. Mycket stor gräsyta. KOMMUNIKATION: Några gratis 4-timmars parkeringar precis intill badet och en bit från badet finns en stor parkering. Närmsta hållplats är pendeltågstationen Aspedalen. Därifrån är det 600 meters promenad på asfaltsväg. Cykel och andra hjul funkar utmärkt hela vägen till badet. FACILITETER: Kiosk, bänkar, livboj, livbåt, picknickbord, soptunnor och bajamajor. PLUS: Trivsamt för både barn och föräldrar! MINUS: Gå inte för snabbt över gräsmattan, en och annan kotte kan ligga i vägen för barfotapromenaden. ÖVRIGT: Det finns definitivt ett fågelliv på den här badplatsen. Även insjömusslor kan skådas.
Älskar Aspen! Synd att allmänheten inte respekterar platsen. Lämnar skräp efter sig trots stora sopkärl! Det borde vara anvisat att man får grilla på en avsedd plats och inte överallt. Vi hamna mellan två som grilla och det osar konstant. Det vara bara att flytta på sig men varför inte ha en viss del till grillning?
Fin badplats för alla. Väldigt långgrunt för de minsta och en flotte med hopptorn en bit ut för de äldsta. Vid soliga dagar är solen framme länge!
Jättebra bad för barnfamiljer, långgrunt för de små, brygga och hopptorn för de större. Hundbad vid sidan om och möjlighet att välja mellan sand och gräsmatta.
VARNING för glasskiosken. 29 kronor för en liten klick halvsmält kulglass. Blev sur och fick då lite till.Jättefult, I övrigt bra.
Aspens badplats är en mycket trevlig plats med en lugnt känsla. Det finns sand till för att leka med samt finns det hopptorn. En lång bro som sträcker sig från stranden ut från sjön. Bron är en bra tilläggning när man tar tanke till att det finns så mycket smuts på strandens start. Smutsen samlas till ingången av stranden och gör det svårt att få viligheten att bygga med sand. Lägg också hänsyn till att sandens lukt är inte det lättaste att hantera. Sanden är gjord så att det är platt. Det gör det bra för att då får yngre som inte kan simma en större yta att leka och simma på. Närmare stranden finns det sand med grus inblandat medans längre ifrån är det helt rent sand. Smuts är den största anledningen att denna recesionen fick 3/5. Inte bara lukten av sandet men och början av sandet är inte lämligt och kan kännas obekvämt när du går på trä pinnar och andra substanser. Mycket bra för att ta det lungt eller att simma om du kan simma, annars om du kom dit för att leka med sand kan du tänkta dig annorlunda för att sandet är det största hindret. Annars är vattnet rent och lugnt.
Fint vatten, vääldigt långgrunt, bra med P-platser, papperskorgar, dass och vanliga Svensson-Svensson. Stranden är lång, så där finns hundbad, ett ställe där flest barnfamiljer samlas bra för mig som inte älskar ungar, fina bryggor, bänkar och fina rabatter, några små undanskymda stränder och både sand och gräs. Gott om träd om man önskar skugga. Riktigt bra ställe, för alla åldrar och för hundar
Rent och fräscht. Bra gräsytor och fin strand
Comment on this business

Directions to Aspen Badplats with public transportation


Aspenässkolan 160 meters
536
539

to add Aspen Badplats map to your website;