facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Aspenäs Herrgård

Aspenäs Herrgård

About

Aspenäs Herrgård är en plats för möten och fester med perfekt läge, 20 minuter från centrala Göteborg och Landvetter flygplats, precis intill sjön Aspen.

Story

Aspenäs Herrgård ligger vackert inbäddad bland buskar och träd och med en vidsträckt gräsmatta som sträcker sig ner mot Aspens vattenbryn. Aspenäs Herrgård är en plats för möten och vi vänder oss framförallt till gäster som kommer för att konferera. Här finns plats för flera hundra gäster. Men vi är också värd för många bröllop och storslagna födelsedagar. Aspenäs Herrgård ligger lugnt och avskilt, samtidigt är det inte längre än 20 minuter till Landvetter eller centrala Göteborg.

Address: Seatons Allé, 443 91 Lerum
Phone: 0302 63 00 00
City: Lerum
Zip Code: 443 91


Similar places near
Coffee Station Lerum Coffee Station Lerum 2 km Bra bemötande av personal. Använde dock enbart biltvätten.Tjänst: 5/5
Aspen Camping Will Stay Aspen Camping Will Stay 2 km Sunkigt kök , ofräscha maskiner och ostädat. Endast 5 toaletter på flera hundra plats...
Reviews
Jättefin omgivning med stora grönytor och vatten nära, snirkliga lummiga vägar fram till hotellet. Rummet däremot saknade mörkläggningsgardiner, det hade önskats när barnet behövde lägga sig före det blev mörkt utomhus. Kändes också som att luften stod stilla. Trodde vi skulle få bo i en fin avskild del men kändes mer som ett gammalt konferensrum trots att inredningen fräschats upp. Frukosten var bra men fick ingen info av personal om vare sig tid för frukost eller wifi lösenord. Det fick vi fråga om vilket känns som info man bör få per automatik vid incheckning. Ville ta en till natt men kostade då 3400 kr !, dvs 2300 kr mer än vad vi betalade per natt för de två första nätterna. Det kändes det inte värt.
Herrgården med personal och restaurang är definitivt 5 stjärnor. Boende enkelt. Kommer gärna hit igen.Rum: 3/5
Helt ok som en övervintrad konferens anläggningen från -80 talet. Bra käk. Men hela stället saknar finess - som gör att man vill återkommaRum: 3/5
Trevligt ställe men vänlig personal men sovrummen är i torftigaste laget.Rum: 3/5
Proffsig och tillmötesgående personal. Riktigt bra mat. Vackert beläget. Promenadmöjligheter: Vackra miljöer och promenadstråk längs vatten. Mat och dryck: Fantastisk fisk och grönsaker. Bra portioner.
Fin plats, trevligt personal, god mat, små och varma rum..Rum: 3/5
Fin miljö både ute och inne. Najs grillbuffe! Tyvärr extremt fattigt utbud vad gäller virke till drinkar. Den enda juicen som fanns var tex äppeljuice - svårt att blanda nåt flott med det :- Det vettigaste blev således Baccardi och gingerale, och det ska mycket till om man då köper mer än 1, hur törstig man än må vara
Jättefint läge vid sjön men herrgårdskänslan var bara exteriör. Vi bodde i ett nästan öde annex som syntes användas vid konferenser. Litet men helt okej rum. Kändes som att bo på ett vandrarhem. Vi bokade bord för middag på kvällen. Var av typ mindre buffé mestadels serverad direkt ur grytor och kastruller. Men det som serverades smakade riktigt gott. En bra frukost avslutade vår vistelse här.
Väldigt fint och trevligt hotell. Platsen hotellet ligger på är väldigt vacker med fin utsikten utöver en sjö. Både frukosten och lunchen var väldigt god, det fanns gott om alternativ till frukosten med flertalet olika pålägg. Till lunchen fanns det två olika alternativ att välja mellan. Rummen va en ok standard men inte mer än så. Om man gillar natur och friluftsliv så finns det ett par olika väldigt bra stigar man kan gå ca 500m ifrån hotellet. Jag rekommendera detta hotellet. Servicen ifrån personalen va exceptionell! Väldigt trevliga och serviceinriktade.
Väldigt trevligt ställe där personalen gör det lite extra. Tyvärr uselt väder vid mitt besök, men likväl fina omgivningar med lagom kuperade spår för löpning i områdetRum: 4/5
Comment on this business

to add Aspenäs Herrgård map to your website;