facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Aspenbadet Tierp

Aspenbadet Tierp

About

Aspenbadet i Tierp

Story

Bassäng 25x12.5m, djup: 1.20 till 2.20m, lek och plask, djup: 0 till 0.30m, samt en undervisnings bassäng som är 0.80m djup. Bastu i herr- och damavdelningen. Låsbara skåp finns. Ta med hänglås eller köp på badet.

Våra öppettider finns på www.tierp.se/aspenbadet
Aspenbadet är en del av Tierps kommun. www.facebook.com/tierp

Regler för Aspenbadets Facebooksida:
Inlägg med nedanstånde innehåll tas bort från vår Facebooksida och i de fall då inläggen även bryter mot Facebooks regler rapporteras avsändaren till Facebook:

• kränkande uppgifter
• uppvigling, hets mot folkgrupp
• barnpornografibrott
• olaga våldsskildring
• upphovsrättsintrång
• reklam eller marknadsföring

---------------------------------------------------------------------------------------



"Se våra öppettider på hemsidan"
Address: Palmgatan 16, 81538 Tierp
Phone: 0293-219090
City: Tierp
Zip Code: 81538


Similar places near
Aktiveratierp Aktiveratierp 310 meter Otroligt trevlig personal, bra ställe där man kan gruppträna i sin egen takt och vikt...
Vegavallen Tierp Vegavallen Tierp 810 meter
SMK Tierp SMK Tierp 3 km Cross, Enduro, Isbana/Backe Info om banan: Martin 073-0672935 Roger: 070-7512959 And...
Tierp Arena Tierp Arena 5 km Svintrist. Sänk priserna! Typ 500 för detta är katastrof! Verkligen supertrist om det...
Reviews
Jättebra simhall, både för barn och vuxna. Rent och välvårdat. Bra och trevlig personal. Många roliga aktiviteter och events under året. Rimligt pris, endast ca 1500 kr för ett årskort. En utomhusbassäng och en bubbelpool hade givit en till stjärna.
Ena bastun funkade inte när vi va där. Inget dom infor.etade om heller och det var den största anledningen till att min sambo ville gå in:/ så blev ett misslyckat besök
Alltid rent, fräscht och glad/trevlig personal. Som ett minispa..
Väldigt trevligt litet badhus, det gör vad det skall.
Trevlig personal Kunde vara någon grad varmare i poolen
Mysigt med tre olika inomhusbassänger. Liten kiosk. Bra med sittplatser och bord för att inta medhavd matsäck. Trevlig och hjälpsam personal. Fina duschutrymmen och omklädningsrum + bastu. Mycket aktiviteter ordnas generellt av baden i Tierps kommun
En bubbelpool eller åtminstone en varm pool för oss med krämpor och de hade blivit 5 stjärnor. Mycket bra öppettider. Pool för simning och två grunda pooler för de små. Inga trampoliner. En grund utomhuspool öppen sommartid. Vattenträningsredskap kan lånas gratis.
Ett bra bad för att ha simning men var inte mycket för "lek", de har fint ställe och en stor simbasäng. Lära er simma? Prova detta ställe. Eller bara låta barnen som kan simma bada/simma lite, så funkar de också.
Superfräscht badhus med trevlig personal, rena, fräscha & ljusa lokaler med jättebra träningspass. Även mysiga aktiviteter då & då vid tex påsk & jul.
3,5 skulle jag vilja ge för trevlig personal. Det börjar bli något slitet, duscharna i herrarnas har väldigt varierande vattenblandare, en del är heta så man knappt kan använda och andra kalla. Bastun är ren och fräsch dock inte speciellt het, standard 82 grader skulle jag tippa på. Akta sig för heta detaljer på handräcket. Dessutom kan aggregatet sluta fungera om man kastar för mkt vatten på det.
Comment on this business

to add Aspenbadet Tierp map to your website;