facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Aspens Camping I Lerum

Address: 443 30 Lerum
City: Lerum
Zip Code: 443 30


Reviews
Sunkigt kök , ofräscha maskiner och ostädat. Endast 5 toaletter på flera hundra platser plus bajamaja. Badstranden ok men inte mer. Störande ljud från tåg och e20 men det är ju inte campingens fel utan läget, bara som en upplysning. 270kr plus 40 kr per el är alldeles för dyrt för detta ställe!
Dåligt utrustade stugor , ingen kaffebryggare eller liknande, deciliter mått och liknande fanns inte heller Lösa brädor i överbedden Motorväg och tåg precis intill något lugnare på natten men annars var det störande hela tiden Men en mycket trevlig personal iallafall
Bra men nära järnvägen och motorvägen. Så mycket buller. Bra personal rent och fräscht. På campingen
Helt ok camping då man bara stannar någon dag. Men var beredd på att ha mycket långa sladdar om du ska ha el och att elen inte ser så säkert kopplad ut. Här gäller djungelns lag tyvärr! Ofräscha servicehus och det verkar som att två sommarjobbare hade hand om hela stället själva när vi var här i Juli 2 nätter. Några slog upp ett tält utanför vår husvagn framför dragkroken och det fanns ingen ansvarig på campingen att prata med. Annars var vistelsen ok.
Lugn camping. Bra pris. Enkel standard, begränsat med diskmöjligheter. Fin minigolfbana. Bra att de har drop in. Fick plats direkt. Trafiken från E20 och tågen stör mindre än man tror. Perfekt att det är nära in till centrala Göteborg ca. 15 min med bil och 25 min tåg. Smidigt att åka in med tåg. Badet sådär. Går bra att doppa sig med botten är väldigt lerig, usch. Gillar inte att det kostar extra att duscha, borde ingå. Jättefin BMX bana när campingen som barnen tyckte var kung! Kan tänka oss att bo här fler gånger.
Bra stugor för priset man betalar dock blir dem lätt väldigt varma. På grund av att det går tåg precis förbi campingen som låter ganska mycket kan det vara svårt att somna på kvällen. Hyfsat bra service, trevlig omgivning och lätt att ta sig från campingen in till Göteborg.
Nära både järnvägens stambana och E20, kan ju inte campingen rå för. Bilden på deras hemsida över sjön verkar lockade, men har noll sikt helt igenvuxet. Sunkigt servicehus och övergivna husvagnar, dessutom ett stort antal boende som inte kan betraktas som semesterfirare om man säger så. På väg hem nu efter ett antal kanoncampingar i Norge och Danmark, verkligen en kontrast. Hit kommer vi inte mer.
Sunkig Camping som behöver rusta upp och städa campingtomterna då det stod trasiga skrotvagnar där. Behöver också hållas efter mer med städningen på servicehusen, flera pass per dag. Då det var väldigt ofrächt inne på toaletter å duschrum. Trevliga ungdommar i receptionen. Fin lekplats och minigolfbana.
Inte värd o besöka, max en natt, om man nu måste. Brädor saknas på bryggan. Vasst på botten i sjön, inte stenar då! Ingen/urdålig ventilation på både herrar o damernas toalett/dusch o varför en pall mitt i vägen, som håller uppe döŕrarna lite, på båda herrar o damernas med mera, ventilation? Taskigt läge, bredvid motorväg o tågen, dock så visste vi om detta innan vi checkade in. Finns fler saker, orkar ej skriva mer.
Ganska så sunkigt camping. Lätt att köra fast i det blöta gräset som var oklippt och aldeles för högt Personalen var dock trevliga och hjälpsamma. Lekplatsen fick toppenbetyg av mitt barnbarn. Minigolfbanan var riktigt bra.
Comment on this business

to add Aspens Camping I Lerum map to your website;