facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Assistansbolaget

Assistansbolaget

About

Vi är en av marknadens största vägassistansoperatörer med verksamhet i Europa. Vi arbetar med beredskap för att hjälpa dig dygnet runt året om.

Story

Assistansbolaget är en av marknadens största vägassistansoperatör med verksamhet i hela Europa. Vi hjälper dig dygnet runt i alla Europeiska länder som är anslutna till det så kallade gröna-kort systemet, och vid färd mellan dessa länder.

Vår räddningscentral har mer än 50 års erfarenhet av vägassistans och våra erfarna assistans koordinatorer sitter beredda dygnet runt, året om för att garantera dig snabb och effektiv hjälp – oavsett var i Europa du befinner dig, i 9 fall av 10 är vi på plats inom timme.



"Vi är en av marknadens största vägassistansoperatörer med verksamhet i Europa. Vi arbetar med beredskap för att hjälpa dig dygnet runt året om."
Address: Terminalgatan 1, 252 78 Helsingborg
Phone: +4642324324
City: Helsingborg
Zip Code: 252 78


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 16:00


related searches: Assistansbolaget bluff, Assistansbolaget avsluta försäkring, Fredrik Ryd Assistansbolaget, Assistansbolaget logga in, Assistansbolaget självrisk, Assistansbolaget kampanjkod, Assistancekåren, Vägassistansförsäkring bäst i test
Similar places near
Donalds Bilbärgning AB Donalds Bilbärgning AB 6 km Absolut dom bästa man kan anlita. Fyra gånger har jag behövt lyfta luren för hjälp ti...
Reviews
VARNING/ Sämsta företag någonsin! De har kommit till olycksplatsen 2 timmar efter samtalet det var ok. Eftersom bilen var inte körbar och helt förstörd, jag har beställt bärgning till VW skadecenter eller verkstad i NYK. De ställde bilen helt fel på VW, utanför huvudentrén i salong kund-p platser och kastade nyckel in i tidningslåda istället för nyckel inkast på verkstad. Fick betala p-böte och beställa en annan transportör som ska flytta bilen till rätt plats verkstad-skadebesiktnings plats för att de vill inte fixa felet utom att jag skulle beställa en separat transport från dem och betala för detta. Personal på VW säger att de har aldrig varit hos dem som företag och frågade efter grind kod eller nyckel till gården och informerat sig om rutinerna vid bil bärgning till VW. De har en bil som avvaktar den här området och det är oseriös att inte kunna leverera bilar till VW, BMW, Mercedes, Volvo..... Ni skulle betala rätt tjänst till en etablerat företag, gärna Falck eller Assistancekåren, de stora företag som har kontaktat och avtal med seriösa Bil företag runt om i hela Sverige.
VARNING!!! Lurendrejeri, dom lurade bokstavligen av min 18 åriga dotter på 3600kr för att bärga hem sin farbrors bil som hon trodde inte gick igång när det va massiv köbildning och i stressad situation så hade hon inte satt i P läge för att starta bilen. När bärgaren kommer och lämnar bilen säger han dessutom- tjejen va jättestressad och hade glömt att sätta i P. Ringde och konfrontera dom men dom har ingen skam i kroppen Mvh Jonathan Lehtinen Stockholm
Läser många dåliga recensioner men då antar jag att jag sticker ut. Jag kan inte vara mer nöjd med Assistansbolaget både vad gäller hjälp på plats och i övriga försäkringsärenden. Hjälp var på plats snabbt när mitt batteri på bilen var urladdat vid ett tillfälle. Och igår ca kl 19 ansökte jag om ersättning på min självrisk försäkring och fick positivt besked idag kl 09. Oerhört snabb hantering och kundtjänsten har alltid varit tillmötesgående och behjälplig. Så, 5 starka stjärnor från mig. Jag är supernöjd!
Dåligt fungerande app, tekniskt strul i deras system och efter att ha väntat i över 2 timmar på att få en bärgare tilldelad så gav jag upp och valde ett annat bärgningsbolag. Att de har trevlig servicepersonal i kundtjänst hjälper liksom inte. Det går inte att bärga en bil på telefon. Deras assistansförsäkring gäller för övrigt inte om man har trafikförsäkring. Då får man betala hela bärgningen själv ändå.
När man googlar på assistansbolaget kommer vårt nummer upp först. Vi jobbar med personlig assistans. Förtvivlade människor ringer varje dag för att de fått påminnelser och fakturor de vill att jag då ska reda ut ....... Varför sätter inte bolaget ut sitt telefonnummer eller kontaktuppgifter på sina fakturor. Många av de jag pratat med har inte beställt någon försäkring. Det tar iaf väldigt mycket tid från mig och mina kollegor att ta hand om dessa telefonsamtal.
Sämsta bärgningsfirman jag varit i kontakt med. Missade först att registrera oss i systemet, efter en timmes väntan de sa att de skulle komma efter 30 minuter ringde vi och frågade var de var. Fick sedan vänta en timme till. När bärgaren Per i Jönköping äntligen kom hade han för liten bil för att bärga oss fast att de visste vad det handlade om för bil. Han sa att det behövdes flera vinschar för oss dra upp oss. Han var dessutom väldigt otrevlig och nedvärderande. Vi fick istället ringa Viking som kom och gjorde ett fantastiskt jobb med EN vinsch. Undvik assistansbolaget!!
Mycket skumföretag, omöjligt att komma i kontakt men skickar gärna påminnelse om betalning av en tjänst som inte beställt.
Fredag kl. 14:58 Sitter i telefonkö till fakturaavdelningen, "din plats i kön är ett". Jag har hittills väntat i 31 minuter. Det är en orimlig lång väntetid. Man kan lätt räkna ut att det endast är en person som arbetar där idag alternativt att det inte finns någon alls med tanke på att ingen svarar?? Ni borde införa hur lång väntetiden är alternativ att ni ringer upp kunden istället.
I princip inget som fungerade. Extremt lång väntetid på bärgare. Lovade att boka hyrbil och ringa tillbaka. Ringde inte tillbaka trots flera påminnelser. Efter några timmar fick jag besked att bilen var bokad. En stund senare ringde en chef och meddelade att man misslyckats med bokningen. Blev lämnad strandsatt helt utan hjälp. Oerhört nonchalant attityd i kundtjänsten. Det blir enklare och billigare att lösa problem själv utan att blanda in detta klåparbolag.
Väntade i telefonkön i över 30 minuter fastän jag hela tiden var "plats 1 i kön". Sedan visade det sig att bilen ändå inte kunde bärgas eftersom den var trafikförsäkrad. Och då gäller inte deras tjänster.
Comment on this business

to add Assistansbolaget map to your website;