facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ASTRA Sverige

ASTRA Sverige

About

ASTRA var först i Europa med att sända HDTV, 3DTV och nu Ultra HD. Vi sänder idag TV via satellit till fler än 156 miljoner hushåll.

Story

ASTRA ägs av SES S.A., en av världens största satellitoperatörer. Vi har en flotta på över 50 satelliter placerade över hela jordklotet.

Satelliterna används till bland annat tv-sändningar och vi var först i Europa med att sända HDTV, 3DTV och nu Ultra HD! Mer info om Ultra HD hittar du här: www.ultra-hd.se
Vi sänder idag tv via satellit till fler än 156 miljoner hushåll i Europa.

Ultra HD är framtidens TV och vi sänder redan flera Ultra HD kanaler via våra satelliter. I Sverige har vi en demokanal i Ultra HD som går att ta emot via satellitpositionen 5 grader öst och hösten 2016 börjar vi sända Viasats Ultra HD-kanal.

Läs mer om Ultra HD på
http://www.ultra-hd.se

Läs mer om HDTV på
http://www.onastra.se/17818704/hdtv

Den ökade efterfrågan på både mer programinnehåll och högre bildkvalitet gör att satellit under flera år framåt kommer att vara den överlägset bästa infrastrukturen när det gäller att nå miljontals hushåll i både storstäder och glesbygd.

ASTRA förser sina kunder med satellitkapacitet som ger dem möjlighet att sända den senaste tekniken som HDTV och Ultra HD.

Address:
Phone: +46850564500
City: Stockholm



related searches: AstraZeneca internship Sweden, AstraZeneca AB gärtunavägen se 151 85 Södertälje Sweden, AstraZeneca products, AstraZeneca Södertälje, AstraZeneca maker, AstraZeneca requirements, AstraZeneca India, AstraZeneca rapport
Similar places near
Teracom AB Teracom AB 8 km Huvudkontoret.
Kanal Paket Guld - Bredbandskunder Kanal Paket Guld - Bredbandskunder 10 km Vi är ett helt nytt sätt att titta på TV Kanaler billigare än konkurrenterna. Vi erbj...
Reviews
Varför restar ni Nexium?
Astrazeneca stora produktionsanläggning i Snäckviken
Översatt av Google Nexium Original Nexium
Översatt av Google mycket trevligt Original very nice
Comment on this business

to add ASTRA Sverige map to your website;