facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Astrakankliniken

Astrakankliniken

About

Tandläkarmottagning i Hässelby Gårds Centrum. Vi hälsar alltid nya patienter välkomna. Besök gärna vår hemsida: www.astrakankliniken.praktikertjanst.se

Story

Vi är en liten mottagning med två tandläkare, två tandsköterskor och en tandhygienist som vill ge dig modern tandvård i lugn och fin miljö. Vi har arbetat tillsammans många år och flertalet av våra patienter har varit patienter hos oss i många år.

Address: Astrakangatan 15, 165 52 Hässelby, Södermanlands Län, Sweden
City: Hässelby
Zip Code: 165 52



related searches: Frouzandeh Ghannad
Similar places near
Creative Blade Creative Blade 859 meter Alltid jättebra! Gjort lashlift samt fixat ögonbrynen flera gånger, alltid nöjd!
Team Hellberg Zonterapi Team Hellberg Zonterapi 2 km Team Hellberg Zonterapi har grundkurser och yrkesutbildningar i den ursprungliga Tred...
Reviews
Jag har gjort en krona hos astraklinken som lossnade en gång och fick åka dit igen för att de ska fixa. Tyvärr Tandläkaren har flera tillfällen börjat borra i andra friska tänder istället för att borra och justera själva kronan. Trots väldigt tydlig tillsägelse att hon inte får borra i en annan tand. Hon lyssnar inte så jag var tvungen att stoppa henne. Däremot har de en jätte bra tandhygienist.
Fruktansvärt otrevligt bemötande. Hade bokat tid för tandstensbehandling hos tandsköterska. När jag ska betala efteråt kräver Evelyn betalt 500 kr för ”tandborstningsinformation”. Jag sade att jag inte beställt eller kommit överens om någon sådan information. Att tandsköterskan gav några råd om det medans hon höll på med tandstenen förutsatte jag ingick i det jag skulle betala för just tandstensborttagningen. Mycket otrevlig människa.
Jag är mycket nöjd. Bra jobb och snäll personal.
Comment on this business

to add Astrakankliniken map to your website;