facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ateljé Malena

Ateljé Malena

About

Malenas ateljé utför förstklassigt skrädderi och erbjuder allt från ändringar och lagningar till nysömnad.
Mobiltelefon: +46735601127

Story

Malenas ateljé utför förstklassigt skrädderi med äkta hantverkskänsla och erbjuder allt från ändringar och lagningar till nysömnad av skräddade plagg som tex. brudklänningar, festklänningar, dräkter och kostymer; tjänster inom möbeltapetsering, gardinsömnad och inredning samt försäljning av tyger och sytillbehör. Min enkla filosofi bygger på äkta kärlek till skrädderikonsten samt på en kärleksfull behandling av alla de material jag använder. Framför allt bygger den på att ge kunderna kvalitet både i valet av material och i utförandet av plaggen.

ÄNDRINGAR OCH LAGNINGAR
Jag erbjuder en fullständig ändrings- och reparationsservice för både dam och herrkläder och kan ändra allt från byxor som är för långa till att ta hand om den viktiga figuranpassningen av din bal- eller brudklänning.

NYSÖMNAD
Har du en idé om ett unikt plagg? Jag hjälper dig att förverkliga den. Från skiss till sista provning. Det blir ett plagg som är helt ensamt i sitt slag och skräddarsytt till din kropp.

GARDINER OCH TEXTIL INREDNING
Malenas ateljé erbjuder textil inredning – gardiner, kuddar, möbler – för både privata och offentlig miljöer såsom hotell, restauranger och caféer . Har du redan en idé om hur du vill dekorera ditt hem? Eller är du osäker på vilka färger och tyger som passar din miljö? Ateljé Malena kan sy efter beställning eller bistå dig med att skapa ett personligt utseende som passar din miljö, allt efter dina önskemål. Med 25 års erfarenhet, kan vi hjälpa till med val av gardinmodeller, tyger och färger och montering på plats.

MÖBELTAPETSERING
Saknar du själv möjlighet att rusta upp din favoritmöbel? Malenas ateljé klär om möbler, reparerar och nyproducerar traditionella och moderna möbelstoppningar. Jag syr även plymåer och dynor .

TYGER OCH SYTILLBEHÖR
Entrén till ateljén består av en härlig tygbutik med ett stort urval av ull, siden- och linnetyger från bland annat Romo, Astrid, Linwood, I butiksdelen finns förutom tyger, skenor, stänger och ett stort sortiment av sybehör till försäljning.

OM MALENA
Jag är utbildad sömmerska/skräddare med specialinriktning dam och är också utbildad i mönsterkonstruktion. Redan som ung vaknade intresset för sömnad och skrädderi. Nu, flera tusen modeller senare, är erfarenheten stor och intresset för att utvecklas ännu större. Jag har drivit egen ateljé sedan XXX. 2013 tog jag över dåvarande tygaffären Ateljé Anita på Adelsgatan 2 i Visby där jag nu driver Ateljé Malena.

GRATIS KOSTNADSFÖRSLAG
Kom förbi ateljén på Adelsgatan 2 i Visby så ger jag dig ett kostnadsfritt förslag på den sömnad eller de ändringar du önskar.

Address: Adelsgatan 2, 621 57 Visby
Phone: 0498-65 21 81
City: Visby
Zip Code: 621 57



related searches: Ateljé malena age, Ateljé malena visby
Similar places near
Salong Tidlös Salong Tidlös 33 meter Vet ej hur är det med klippningen men hårfärgning gick inte bra för min del.
Skrädderi Gamrin Skrädderi Gamrin 392 meter Jag syr brudklänningar, aftonklänningar och studentklänningar. Jag hjälper dig från i...
Linda Bildt Andersson Linda Bildt Andersson 498 meter Älskar mitt jobb som frisör och ger alltid mina kunder det lilla extra. Anpassar mina...
Returstudion Returstudion 3 km Returstudion är en kreativ mötesplats som vill uppmuntra tillsocial och materiell hål...
Rheas Salong Rheas Salong 28 km Fantastisk service. Flexibel och vänlig frisör som gjorde hembesök hos mina morföräld...
Reviews
Enkelt, snabbt och smidigt. Sjukt trevlig. Dessutom till bra pris!
Super trevlig personal, de kan sin sak
Alltid trevliga och hjälpsamma. Bra utförda arbeten.
Comment on this business

to add Ateljé Malena map to your website;