facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ateljé Marina

Ateljé Marina

About

Ateljé Marina utför nyproduktion, ändring och lagning av fest och vardagskläder, kuddar, gardiner, heminredning eller övriga efterfrågade sömnadstjänster.



"Drevreparationer, renovering, försäkringsskador, nya och begagnade drev. Mercury / Mercruiser och Volvo Penta"
Address: Nynäsvägen 3 G (bredvid rördoktorn), 136 47 Haninge
Phone: 0708-846382
City: Haninge
Zip Code: 136 47



related searches: Ateljé meaning
Similar places near
Segel & Kapell-Haninge Segel & Kapell-Haninge 4 km Hjälpsamma och trevliga. Lagat segel och fått hjälp med annat, med både kort och läng...
Reviews
Bästa, kunnigaste, proffsigaste drevkfixare som finns! Alla kategorier!
Första gången jag skriver ett omdöme men vill dela med mig till andra då vi fick katastrofal service på Per Olsen Marin AB. När vi hämtade vår båt efter service i juni så fanns inte våra nycklar att tillgå. Som tur var hade de tidigare ägarna ett par extra nycklar så att vi kunde starta vår resa mot Göteborg som beräknat. Det krävdes flera mail och samtal innan nycklarna kom till rätta 1 månad senare och bemötandet var fruktansvärt otrevligt. Är man bara trevlig och försöker hjälpa till så förlåter det mycket kan jag tycka men här fanns det inte ett enda rätt tyvärr... __________________________________________ Som svar på svaret så lämnades båten och nycklarna in i samma namn. Samma person som därefter ringde och mailade flera gånger utan resultat. Mitt namn dök först upp i sista samtalet och mailet flera veckor senare. Så det har du fått om bakfoten.
Översatt av Google BRs Original Brs
Comment on this business

to add Ateljé Marina map to your website;