facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Athena Kolgrill

"Vi på Athena Kolgrill erbjuder dig en kärleksfullt tillagad meny med grekiska rätter. Vi hoppas att ni ska njuta av allt från maten till servicen och miljön hos oss. Hos oss lagas all vår mat från grunden. Vi månar om våra gäster och för oss är det viktigt att alla blir både mätta och nöjda och ser fram emot nästa besök här."
Address: Västra Trädgårdsgatan 46 , Nyköping 611 32, D, SE
City: Nyköping
Zip Code: 611 32


Opening Hours

Monday: 11:00-21:00
Tuesday: 11:00-21:00
Wednesday: 11:00-21:00
Thursday: 11:00-21:00
Friday: 11:00-22:00
Saturday: 12:00-22:00
Sunday: 12:00-21:00


related searches: Athena kolgrill nyköping menu, Athena kolgrill nyköping age, Athena kolgrill nyköping reviews, Restaurang Nyköping, Restauranger utanför Nyköping, Barnvänlig restaurang Nyköping, Ny restaurang Nyköping, Nyköping restaurang vid vattnet
Reviews
Lite märkligt. Fick maten serverad med endast pommes och protein på tallriken. Inte en grönsak eller sås. Det såg väldigt torftigt ut. Fanns visserligen att hämta i någon form av salladsbar men lite grönsaker och sås kunde i alla fall lagts på tallriken.Mat: 2/5
Så mycket gott och fräscht, vi alla var supernöjda. Trevlig och välkomnande servis. Alla fick mat samtidigt, toppen!
Grekisk kolgrills mat kan vara riktigt gott. Vi var 4 som åt olika rätter. Alla tyckte det var ok.Absolut inte ofräscht men totalt intryck är bara ok=bra men kan vara bättre.Mat: 3/5
En ganska trevlig kvarterskrog men lite rörig salladsbuffe som inte såg jättefräs ut däremot var maten till belåtenhet
God mat , god salladsbuffe, trevlig personal, har du vägarna förbi rekommenderar jag denna ställe verkligen.
Vi hade goda rätter och servering här.
Beställde lammspett i lördags med hemkörning via Foodora. Köttet var alldeles för salt och för mycket stekt, nästan bränt. I beställningen stod det bearnaisesås. Det var det inte. Det var någon slags youghurtsås.
Bra service trots nästan fullsatt restaurang. Godaste Souvlaki Oxfilén och Lamm som jag ätit. Lite minus på Tsatsikin Kan verkligen rekommendera Athena Kolgrill Jan.
Mycket trevligt ställe, vänlig personal och maten alltid snyggt upplagd. Mycket mat, så man blir riktigt mätt. Idag saknade jag dock en liten brödbit till den grekiska salladen och ett glas citronvatten för 40 kronor kändes lite för dyrt.
Går ej att välja sås till rödspättan via Foodora och helt plötsligt får man tzatziki som är standard till fisken enligt dom. Sa det till dom så kanske det ändras så man kan välja sås. Nä otrevliga och brydde sig inte alls. Bättre bemötande så hade betyget blivit bättre.
Comment on this business

to add Athena Kolgrill map to your website;