facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Atrans AB

Atrans AB

About

Atrans AB

Story

Företaget ATRANS grundades 1968. Verksamheten bedrivs allt sedan etableringen i egna lokaler i Holmsund, beläget ca 10 km utanför Umeå. Personalstyrkan uppgår idag till ca 25 anställda. Det finska företaget Oy Närko AB ingick som delägare 1988 och Atrans är numera ett helägt dotterföretag till Närko. Därigenom utgör vi även en naturlig servicepartner för Närkos omfattande produktsortiment.

Atrans affärsinriktning är kundanpassade släpfordon och lastbilspåbyggnationer specialiserade för vägtransporter av skogsbaserade råvaror och produkter (flis, pellets, biobränsle, sågat virke, papper -och pappersmassa, styckegods m m). Atrans nydanande transportlösningar med bland annat hydrauliskt öppningsbara sidor och hydrauliska taktäckningar har fått stor genomslagkraft inom transportnäringen och våra produkter är idag väl etablerade på den nordiska marknaden.

Företaget har egen konstruktionsavdelning som med CAD-hjälpmedel utvecklar och anpassar fordon och påbyggnationer efter kundernas krav och önskemål. Vi utför naturligtvis även reparationer, överflyttningar, ombyggnationer och service. Vi har ett stort reservdelslager och reservdelsförsäljning utgör en naturlig del av vår verksamhet.
Vår kompetens och långa erfarenhet borgar för goda affärsrelationer. Vänd Er därför med förtroende till oss när det gäller nyproduktion, reparationer/service eller reservdelar

Address: Korsvägen 2, 91335 Holmsund, Västerbottens Län, Sweden
Phone: 090-23005
City: Holmsund
Zip Code: 91335


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:00
Tuesday: 07:00 - 16:00
Wednesday: 07:00 - 16:00
Thursday: 07:00 - 16:00
Friday: 07:00 - 15:00

Reviews
Snabb service, bra pris samt mkt trevlig personal
Här får man ALLTID hjälpa me grejorna
Fint företag. Man får bra service!
Comment on this business

to add Atrans AB map to your website;