facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Attendo Vårdbo Norrtälje

About

Vårdbo äldreboende drivs av Attendo på uppdrag av Norrtälje kommun och Ligger vid Norrtäljeviken i ett naturskönt område nära ett bostadsområnde.

Story




För oss på Vårdbo är målet att erbjuda bästa möjliga omsorg och omvårdnad. Vi genomför en vårdplanering i samband med inflyttning då vi går igenom var och ens behov och önskemål så att vi kan erbjuda en individuellt anpassad omsorg. Attendo har som vision att stärka individen, och vi lägger därför stor vikt vid att boende själva ska kunna påverka och vara delaktiga i omsorgen. Vårdplanering och omvårdnadsträffar följs upp med jämna mellanrum tillsammans med avdelningspersonalen, sjuksköterska och arbetsterapeut. Verksamhetschef och sjukgymnast deltar vid behov. En kontaktperson utses till varje boende med extra ansvar för att skapa kontinuitet i omvårdnaden.

På Vårdbo Norrtälje ser vi maten och måltiden som en viktig del av dagen. Vi lagar all mat själva och vi bakar gärna en god kaka till kaffestunderna. Veckomenyerna sammanställs i samråd med de boende och anslås på varje enhet. Vi serverar maten i lugn och trevlig miljö i våra matsalar på enheterna.




"Attendo Vårdbo Norrtälje är ett äldreboende som drivs av Attendo och ligger vid Norrtäljeviken. Här finns vacker natur alldeles runt knuten och gott om fina promenadslingor. Boendet består av 66 st ljusa och trivsamma lägenheter varav 24 demens- och 42 omvårdnadsplatser. Vissa lägenheter är anpassade för parboende. Vi har även gott om gemensamma utrymmen där vi gärna ordnar olika aktiviteter eller bara umgås och pratar.Varje avdelning har ett eget kök där all mat tillagas och ett stort och hemtrevligt mat- och allrum. På varje plan finns även ett större, gemensamt allrum med plats för flera."
Address: Torpvägen 5, 761 62 Norrtälje
Phone: 0176-65 09 18
City: Norrtälje
Zip Code: 761 62


Similar places near
Vårdbolaget Tiohundra Vårdbolaget Tiohundra 1 km Det finns en leg. psykolog!! i det här företaget som är en riktig galning.
Nordsvenska Bygg AB Nordsvenska Bygg AB 2 km Nordsvenska Bygg AB är ett byggföretag som startade 2012 i Roslagen.
Comment on this business

to add Attendo Vårdbo Norrtälje map to your website;