facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Atteviks Personvagnar AB

Atteviks Personvagnar AB
"Atteviks i Nässjö säljer och servar personbilar av märkena Volkswagen och Volkswagen Transportbilar. Vi har även service av märkena Audi, SEAT och SKODA. Hos oss hittar du även ett stort utbud av begagnade bilar."
Address: Bockängsgatan 12, 571 29 Nässjö
Phone: +4636348800
City: Nässjö
Zip Code: 571 29


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00


related searches: atteviks växjö, atteviks privatleasing, atteviks jönköping, holmgrensbil, atteviks älmhult
Similar places near
Mekonomen Bilverkstad i Nässjö City Bandygatan Mekonomen Bilverkstad i Nässjö City Bandygat... 2 km Tyckte om denna verkstad innan, men har blivit annorlunda och sämre. Personalen vid k...
Carspect Nässjö Carspect Nässjö 2 km Trevlig personal , bra service..
Reviews
Lämnade bilen hos de. Bilen var där i 2 månader Och arbetet skulle vara 1 vecka från början. Rekommenderas inte de från näxjö. Dyra priser till max
Bra service, smidigt att göra affär.
Bilfirma med bra utbud och trevlig personal. Har aldrig varit med om att få ett garantifel åtgärdat så snabbt. Kan tänka mig köpa bil där fler gånger
Trevlig bemötande i deras verkstad.
Väldigt trevlig anläggning med kvalitet rakt igenom. Har lämnat firmabilen där flera gånger och får alltid känslan av att den är i trygga händer.
Kompetenta och seriösa, lite dyrare än andra verkstäder i stan, men de gör sina grejer bra.
Perfekt plats för den som vill ha dålig service till överpris. Värdelöst.
När kompressorn till luftfjädringen rasade sista veckan på semestern fanns Atteviks i Nässjö med Marcus i spetsen tillhands och gav en kundupplevelse i den högre skolan. Bra service och bemötande från första telefonsamtal till hämtning av nyfixad bil 4 dagar senare. Blev tom klara med bilen en dag tidigare än utlovat. Kära @dinbil ta er tid att göra ett studiebesök hos Atteviks i Nässjö så är jag säker på att ni kommer lära er en hel del om hur en serviceupplevelse kan gå till.
Har varit tvungen att sälja min Audi A4 2017 BJN 705 som jag köpte av Atteviks Jönköping för 185 000 kr några månader sedan. Bilen köptes och säljes i exakt samma skick! Atteviks bilförsäljaren lovade mig att betala 175 för den. Vid testet upptäckte han flera osynliga lackskador och då betalade han 171k. Dagen efter annonserades bilen ut till salu för 199 800kr. Så han kommer troligen lura nästa kund som jag blev lurad. Väldigt dåligt bemötande och väldigt otrevlig personal. Jag har varit en trolig kund hos Atteviks Jönköping för flera år nu där jag köpte flera bilar från dem, där är helt annan miljö och mer kundfokuserat. Aldrig Atteviks Nässjö igen och Kommer aldrig rekommendera dem till någon. Ni kommer förlora ännu mer kunder om ni fortsätter så här. Jätte besviken!!
Jag tycker att företaget idag är mycket bra! De ställer upp helhjärtat för att lösa mina ärenden som kund. Även snabba akutinsatser löser man när läget kräver det. Märker även att de är rädd om sin personal vilket ger ett bra förtroende från min sida. Bra jobbat!
Comment on this business

to add Atteviks Personvagnar AB map to your website;