facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for AtvVision

AtvVision

About

Din totala leverantör av ATV och UTV tillbehör.

Story

Säljer tillbehör och reservdelar till fyrhjulingar



"ATV Vision är idag en av de största e-handelsleverantörerna av delar till din ATV & UTV, Moped & Scooter & Snöskoter.Vi erbjuder även däck till Grönytemaskiner, Fyrhjuling, Moped, Lantbruksmaskiner och många andra maskiner.Med mångårig erfarenhet inom Powersportbranschen som säljare och förare så har vi erfarenheten och kunskapen, vi kan hjälpa dig på ett snabbt och tryggt sätt."
Address: Norrkämstaleden 14, 82731 Ljusdal
Phone: 010-2007100
City: Ljusdal
Zip Code: 82731



related searches:
Similar places near
Hemlängtan Hemlängtan 1 km Södra järnvägsgatan 5
TB Profiltryck TB Profiltryck 1 km Vi på TB Profiltryck erbjuder stora som små kunder kläder, reklamartiklar, fönster -o...
Colorama Hillboms Ljusdal Colorama Hillboms Ljusdal 1 km Colorama färgaffär ligger på Hudiksvallsvägen 4a i Ljusdal. I denna butik hittar man ...
Hagmans Golv & Färg AB Hagmans Golv & Färg AB 2 km Trevligt bemötande och fin och ren butik
Granngården Granngården 2 km Bra butik med mycket blomplantor buskplant. Plantorna håller god kvalitet och är rela...
Pjuxs Pjuxs 25 km Snygg affär överskådligt inredd och otroligt trevlig personal - super!!
Reviews
Beställde en vara, betalade pengar drogs från mitt konto och fick orderbekräftelse. Därefter ett e-mail från butiken att varan som fanns i webbutiken utgått och ersatts med precis samma vara men ändrat artikelnummer. För att få varan skickad till mig skulle jag betala 25% mer för samma vara. Jag mejlade butiken och förklarade att detta var brott mot både Avtalslagen § 1 samt Konsumentköplagen § 40 gällande bindande avtal mellan kund och säljare. Butiken svarade otroligt oartigt och oprofessionellt. När jag läser andras recensioner om butiken ATV Vision ser jag att fler varit dåligt behandlade av denna nätbutik. Hoppas ni läser min recension innan ni handlar av denna butik, själv kommer jag aldrig vända mig dit igen för att köpa produkter.
Jag tyckte de var rätt mycket onödiga diskussioner på Mail innan min del blev skickad , vill ha de smidigt när jag köper saker och de tyckte jag inte de var , såg att flera skrivit samma sak .
Alltid snabba svar oavsett vad man behöver hjälp med samt bra priser
Snabba leveranser, svarar snabbt på mail också.
Fungerade toppenbra för mig. Fantastisk service, snabba att svara på mail och bra på att ge besked om vad som händer med varan. Jättenöjd.
Köpte Bronco flishugg. Den kom omonterad med bristfällig monteringsanvisning. Tog kontakt med säljaren som skulle kolla med generalagenturen och återkomma. Inget svar efter flera månader. Själva produkten hade vissa produktionsmissar som tyvärr gör att produkten inte känns värd 25 000 kr.
Trevlig personal och snabba svar genom telefon eller e-mail. Produkten skickades dagen efter köp vilket är snabbt. Rekommenderar starkt!
Finns bättre och trevligare alternativ
Trodde jag beställde nya däck men fick 5 år gamla däck .
Bra service och trevligt bemötande, inget påprackande försäljarskitsnack, skapligt utbud i deras nisch.
Comment on this business

to add AtvVision map to your website;