facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Audi

"Audi Danderyd är en del av Din Bil Sverige AB som är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat, Cupra och Porsche."
Address: Ryttarvägen 2 , Danderyd 182 36, AB, SE
Phone: +46 8 503 336 00
City: Danderyd
Zip Code: 182 36



related searches: audi a8 2018 price, audi a8 2017, audi a8 2019, audi a8 2015, audi a8 interior, audi a8 2016, audi a8 features, audi a8 2008
Similar places near
Reviews
Jätte bra service, vi fick kontakt direkt av en säljare. Alla var också super trevliga där!
Jag skulle vilja dela med mig av en fantastisk recension om min upplevelse på Audi Danderyd, där Jessica hjälpte mig att köpa min nya bil. Från första stund jag klev in i Audi Danderyd blev jag imponerad av den professionella och vänliga atmosfären. Jessica hälsade mig varmt välkommen och var oerhört kunnig och hjälpsam under hela processen. Hon visade mig olika modeller och förklarade ingående om deras funktioner och fördelar. Jessica tog sig tid att lyssna på mina önskemål och behov och rekommenderade den perfekta bilen för mig. Hon var tålmodig och svarade på alla mina frågor, vilket gjorde att jag kände mig trygg och säker i mitt val. Förutom Jessicas utmärkta kundservice, var jag också imponerad av den övergripande kvaliteten på Audi Danderyds anläggning och deras bilar. Allt var rent, organiserat och professionellt hanterat. Slutligen, efter att ha genomfört köpet, fick jag en grundlig genomgång av bilens funktioner och fick även kontaktinformation om jag skulle behöva ytterligare support eller hjälp framöver. Jag kan verkligen rekommendera Audi Danderyd till alla som letar efter en ny bil. Jessica var en fantastisk säljare som gick utöver för att göra min köpupplevelse enastående. Jag är otroligt nöjd med min nya bil och kundservicen jag fick. Tack, Jessica, och hela teamet på Audi Danderyd!
Bättre service kan man inte få någonstans . Jag fick allt hjälp jag kan få och lite till när otur är framme. Tack för att ni finns och tack för allt hjälp som jag har fått från er, tack för den professionell service som ni har gett mig. Jag ska vara er kund för alltid!
Köpte en bil av Fredrik. Bra service och mycket trevlig personal på begagnatavdelningen!
Har fått superbra hjälp av Audi Danderyd i min process att få fram en tjänstebil med kort varsel. Kundservice utöver det vanliga. Tack Uma och team!
Proffsigt bemötande och hög kvalitet på utförda jobb
Fantastisk service! Bästa service verkstaden i Sverige!
Jättebra service och bemötande vid köp av min nya bil!
Fantastiskt Service. Det finns folk som tittar på din bil på parkeringen och ger tips om enkla frågar men mycket viktiga för dig! Det var mycket lung.
Proffsigt utfört arbete och enligt överenskommelse
Comment on this business

to add Audi map to your website;