facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Auktionshuset i Örebro AB

Auktionshuset i Örebro AB

About

Ca 35 slagauktioner/ år vi säljer konst, möbler, glas, porslin, guld o silver m.m.
Försäljning av hela hem, enstaka objekt, värderingar, flytthjälp m.m.

Address: Östra Bangatan 42, 703 61 Örebro
Phone: 019125900
City: Örebro
Zip Code: 703 61


Reviews
Det tog flera månader från försäljning till utbetalning - och det efter mycket tjat och deras semester. Dessutom hade de ”glömt” det objekt som sålt för mest pengar så vi fick påtala det. Tur vi hade ordning - för det hade inte de! Utöver det har de otrevlig ton i konversationer och lämnade ut ej sålda objekt till annan person än säljaren utan att efterfråga identifikation.
Man kan se auktionen på nätet och följa prisutvecklingen hela tiden. Bra kontakt med personalen.
Hur kan en helt ny hemsida vara så seg och icke användarvänlig! Tröttnade på fem minuter då sidan inte uppdaterades! Dessutom inga slutpriser redovisade...
Bra service och smidig personal. Har handlat av dem under många år.
Riktigt usel och arrogant hantering. Mina föranmälda bud slarvades tydligen bort och när jag påpekade detta hänvisades det bara till att den mänskliga faktorn felat utan ursäkt eller vidare förklaring. Kan inte rekommendera detta auktionshus
Arrogant bemötande, tror att de är något och har inga stora förväntningar på något man lämnar in som någon nämnde så kanske de inte är så många som köper där. Noll kundservice och serviceinriktat.
Svarade först inte på mitt mail, men svarade iaf o bad om ursäkt efter att jag anmärkte på det
Köpte saker på auktion. Totalt ointresse vid mejlkommunikation. Tog en månad att gå varorna skickade efter auktionen! Inte ens en ursäkt och knappt någon svar! Bedrövligt dåligt!
Riktigt obehagligt. Personal med ”smockan hänger i luften” attityd.
Toppauktion! Professionell, tydlig, bestämd auktionförättare. Väl uppmärkta gods i mycket välbeskrivet skick! Rekommenderas varmt!
Comment on this business

to add Auktionshuset i Örebro AB map to your website;