facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Aurora Sushi Bar

Aurora Sushi Bar
"A place to learn, share and experiment.Welcome to Aurora Sushi Bar! The infuence of the Molecular Gastronomy on the Asian Cuisine. To create an unforgettable experience to fulfill guest."
Address: Slakterigatan 6-10, 721 32 Västerås
Phone: 0046(0)790 10 80 31
City: Västerås
Zip Code: 721 32


Similar places near
Happy Noodle+ Happy Noodle+ 8 meter Tog över 30 min att få dumplings och smakar INTE bra! Räkan är under all kritik - sma...
Bamboo Express Västerås Bamboo Express Västerås 1 km Mycket bra service och god mat. Godare än andra Thai restauranger i Västerås. Rekomme...
Spicy Hot Spicy Hot 3 km Asian Freshfood served instantly. Always fresh, always clean. Delicious asian food.
YumYum i City YumYum i City 3 km Jag har passerat här flera gånger utan att prova, men så var det dags för lunch och j...
Garlic & Ginger Garlic & Ginger 4 km Vi serverar asiatisk mat och några utvalda traditionella vietnamesiska rätter.
Gröna Woken Take Away Gröna Woken Take Away 4 km Lättillgängligt när man köper i kiosk och slipper gå in. Det går väldigt snabbt att f...
Asia House Asia House 5 km Sen ursprungliga ägare sålde asia house tycker jag bara det har dalat. Testade föra v...
Yumyum Yumyum 6 km Jätte trevlig restaurang o personalen var så gulliga .Maten var mycket god v...
YumYum på Hälla YumYum på Hälla 6 km Maten var förvånansvärt god och kom på nästan 5 minuter, perfekta stoppet på roadtrip...
Rubys kitchen västerås Rubys kitchen västerås 6 km Absolut bästa kina mat i Västerås! Trevlig personal med riktigt kina mat.
Spicy Hot Spicy Hot 6 km VI ÄLSKAR MAT som är god och nyttig. På spicy hot lagas alltid maten på beställning. ...
Reviews
Utmärkt mat. Västerås bästa sushi, det råder ingen tvekan om den saken.
Helt okej poke bowl, lite tråkig och minimalistiskt ris men gick bra att be om mer. Och lite dyrare 165:-
Sushi av högsta kvalitet! Måste provas. Nu även ljuvlig dessert!
Mälardalens absolut bästa och godaste Sushi. Supertrevlig personal. Riktigt hantverk. Jättegott. Rekommenderas varmt. Hoppas vi ses snart igen.
Väldigt god sushi med fina råvaror. Trevlig personal. Helt klart en av de bästa sushiställena jag ätit på.
Sushin här är verkligen i en klass för sig med högsta kvalitet på råvaror, perfekt temperatur på rå lax, riset och wasabin är utmärkt. Mycket trevlig personal. Han som har stället är mycket duktig på det han gör och bryr sig om sin mat och sina kunder. Detta ställe rekommenderas starkt till alla som tycker om japansk mat/sushi.
Mycket god sushi i fin lokal. Bra bemötande av personalen. Något svårt att hålla vad som idag bedöms som adekvata avstånd i lokalen i stort.
Dyrare ställe, men motprestationen är högre kvalitet faktiskt ett av de bästa jag upplevt. Frånvaron av wasabi och minimal portion av soja drar ner betyget. Menyurvalet är också minimalt.
Fantastisk sushi med fokus på helt färska råvaror och till och med äkta wasabi från rot. Långt över förväntan där personalen var mycket trevliga. Ett ställe väl värt en egen resa.
Jättegod sushi och gör det på ett annorlunda sätt. Kan skulle vilja ha haft lite mindre sashimi, alltså lite mera ris till fisken, men detta är helt klart en smakupplevelse som är ett måste.
Comment on this business

to add Aurora Sushi Bar map to your website;