facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Auto Maister

Auto Maister

About

Auto Maister är en liten verkstad, med små priser kombinerat med stor erfarenhet och kunskap. Vi är en helt vanlig verkstad med bra priser och kunden i fokus.

Story

AutoMaister är en liten verkstad, med små priser kombinerat med stor erfarenhet och kunskap. Vi skryter inte om att vi har de senaste maskinerna eller de blankaste skiftnycklarna. Vi skryter heller inte med att vi finns i många orter eller att vi är specialister på diverse lyx-varumärken. Vi är en helt vanlig verkstad med bra priser och kunden i fokus.



"Vi är en komplett bilverkstad med en däckverkstad och serviceverkstad under samma tak i Hallstahammar. Inga dolda avgifter, plötsligt dyrare arbete eller onödigt långa väntetider. Vårt koncept är enkelt, du betalar för det faktiska arbetet vi utför!"
Address: Betongvägen 6, 734 32 Hallstahammar
Phone: +46736667888
City: Hallstahammar
Zip Code: 734 32


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Kfz, Pkwteile, Motointegrator, Mister Auto de, Wagner Autoteile, MKS Autoteile, TEILeHABER, WS Autoteile
Similar places near
Hallsta Bildemontering Hallsta Bildemontering 142 meter Trevlig, kunnig , billig.
Däckcenter i Hallstahammar AB Däckcenter i Hallstahammar AB 861 meter Fick endast ett däckförslag när jag skulle köpa nya däck. De verkade heller inte intr...
Bilia Bilia 997 meter Läggs ned i slutet av mars. Sorgligt.
Larssons Däck & Bilservice Larssons Däck & Bilservice 2 km Bästa lilla däck- och bilserviceföretaget.
Mats Bilservice & USA import Mats Bilservice & USA import 2 km Väldigt dåligt!
Reviews
Här har jag senaste åren utfört alla servicar, reparationer, däckskiften och allt annat bilrelaterat. Jag kan alltid glida förbi och be om råd om det behövs. Riktigt bra med öppet till klockan 18, så hinner man efter jobb/skola. Alltid mycket väl utfört och extremt prisvärt arbete. Kan verkligen varmt rekommenderas!
Bästa verkstan i stan - utan tvekan. Mer än rimliga priser, snabbt jobb & kvalité som heter duga. Rekommenderar Automaister varmt till allt från däckbyte till service & reparation. 5/5
Mycket trevlig personal o bra pris dessutom snabb hjälp. Kan rekommendera automaister till andra.
Bästa bemötandet och rekommenderar alla att komma in med fordonet för service och reparation. Helt enkelt bäst i hallstahammar.
Mkt bra service och väl utfört arbete. Mkt nöjd kund
Hjälpsam personer med bra priser
Supertrevlig personal och snabb service!
Supernöjd
Prisvärt & Bra
Comment on this business

to add Auto Maister map to your website;