facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Autobahn Bilverkstad AB

Autobahn Bilverkstad AB

About

http://www.autobahnsvedala.se

Välkommen till Autobahn i Svedala. Din bil, vår passion.

Story

Välkomen till Autobahn i Svedala.

Autobahn är ett nytänkande företag som bildades hösten 2009. Vi är idag ett erkänt företag med stor potential och lång erfarenhet och är utbildade inom BMW, av BMW.

Vi jobbar ständigt med att förbättra vår verksamhet, så att du som kund ska känna dig nöjd och finna ett välbehag när du anlitar oss för att ta hand om just din BMW. Som verkstad med BMW som enda bilmärket följer vi alltid BMWs rekommendationer, från minsta skruv till största ingrepp.

Vi är ett kostnadseffektivt alternativ för dig som kör BMW, där kvalitén och servicen har högsta prioritet! Alla reservdelar som monteras är alltid original, om inte du som kund önskar något annat alternativ.

Address: Företagsgatan 8, 233 51 Svedala
Phone: +4640402340
City: Svedala
Zip Code: 233 51


Opening Hours

Monday: 07:30 - 16:30
Tuesday: 07:30 - 16:30
Wednesday: 07:30 - 16:30
Thursday: 07:30 - 16:30
Friday: 07:30 - 16:30


related searches: Service Svedala, Bilservice Svedala, MINI service Malmö, BMW specialist Skåne
Similar places near
OKQ8 Svedala - Bengts Bensin & Service OKQ8 Svedala - Bengts Bensin & Service 504 meter Snabbt att handla, men som alla andra bensinstationer, dyrt.
Ad Bilverkstad Ad Bilverkstad 647 meter Bra service. Alltid trevlig och hjälpsam, rekommenderas.
Svedala AutoDepå AB Svedala AutoDepå AB 2 km Svedala Autodepå AB är en bilverkstad som sysslar med Service och reperationer av bil...
Reviews
Bra service och bra kvalitet. Dock hopplöst att få tag i dem. Antingen är växeln stängd, trots att verkstaden är öppen, eller så ringer det men ingen svarar…Tjänst: Rengöring av förgasare
Hjälpsamma och kan de inte svara på mina frågor så skickar de mig vidare istället.
Bäst och tillmötesgående,,undebara killar,,känner mig trygg alltid,efter 15 år, tack
Har lämnat mina bilar till Autobahn sedan starten och har alltid varit nöjd, förstår varför de växer som de gör. Har aldrig känt mig lurad här, tvärtom så har jag kommit undan mycket billigare än beräknat vid något tillfälle. De hade utan omsvep kunnat byta de delar vi kommit överens om, och som de dessutom beställt hem, istället för att återkoppla tll mig och berätta att felet är betydligt mindre än vad vi trott. Visst har smärre misstag skett under årens lopp och reparationer har dragit ut på tiden. Något som skiljer ett bra företag från många dåliga är hur man sköter även dessa bitar och här har det aldrig varit några som helst problem. Allt har korrigerats med glada miner. En stor anledning till att det blev en BMW igen vid senaste bilbytet var förtroendet jag har för Autobahn.
har bara fått bra service
Trevlig personal men dålig kvalité på arbetet.
Bästa verkstaden jag någonsin varit i kontakt med! Har ägt olika märken, men köpte nyligen en BMW 320d 2011 och har lämnat in den för lite olika servicar, bl.a. oljebyte i automatlådan, nya bromsskivor samt styrled. Arbetet har varit perfekt och kontakten med personalen har alltid upplevts som ärlig och rak. Har du BMW?Åk till Autobahn!
Mycket nöjd med både bemötandet och utfört arbete !
Comment on this business

to add Autobahn Bilverkstad AB map to your website;