facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Autohallen Husbilar

Autohallen Husbilar

About

Autohallen husbilar säljer nya och begagnade husbilar i Kungsängen, Alingsås, Lomma och Karlstad. För adress och öppettider se vår webbplats.

Story

Autohallen Husbilar finns på följande ställen:

GÖTEBORG - Hol Hakelid 21, Alingsås
STOCKHOLM - Mätarvägen 3b, Kungsängen
MALMÖ - Järngatan 39, Lomma
KARLSTAD - Blekegatan 4, Örsholmen
Se http://autohallenhusbilar.se/kontakt/ för öppettider.

Vi säljer McLouis, Eura Mobil och Karmann husbilar.
McLouis är en av Sveriges snabbast växande husbilsmärken och kända för sin kvalitet och design.

Bilarna byggs på Fiat chassin i Italien.

Vi är svensk importör och generalagent för McLouis och Eura Mobil. Vi har fyra egna filialer som är återförsäljare.

Eura Mobil husbilar tillhör en av de ledande tillverkarna av högklassiga husbilar.

Eura Mobil husbilar kombinerar högteknologi och hantverk för bästa möjliga frihets upplevelse som går att få i en husbil.

Vi säljer även Karmann Mobil som har plåtbilar som är mindre än vanliga husbilar och gör att man lättare kan ta sig fram på smala vägar och in i städer.

Vi säljer även begagnade husbilar och tar inbyten.



"Vi är svensk importör och generalagent för McLouis och Eura Mobil. Vi har fem egna filialer som är återförsäljare.Eura Mobil husbilar tillhör en av de ledande tillverkarna av högklassiga husbilar.Eura Mobil husbilar kombinerar högteknologi och hantverk för bästa möjliga frihetsupplevelse som går att få i en husbil.Vi säljer Karmann Mobil som har plåtbilar som är mindre än vanliga husbilar och gör att man lättare kan ta sig fram på smala vägar och in i städer.Varmt välkommen till oss på Autohallen Husbilar!"
Address: Mätarvägen 3b, 19637 Kungsängen, Sweden
Phone: 08-410 790 90
City: Kungsängen
Zip Code: 19637


Reviews
Har nyligen köpt en hus bil här. Bemötandet har varit långt över det jag skulle kunnat förvänta mig. Säljaren Patrik har varit grymt bra att ha att göra med. Har haft tålamod med mig som köpare och aldrig pushat mig. Efter att lyssnat på mina behov pekat ut två husbilar han tyckte jag borde titta på och efter en lång stunds fundering och gått igenom marknaden efter andra alternativ slog vi till på den ena av dom. Första fredagskvällen vi åkte iväg med den hade vi lite handhavande problem med den och jag hörde av mig väldigt sent på kvällen till Patrik. En av deras servicetekniker hörde senare av sig till oss kl 22.30 samma kväll och vi löste problemet. Vilken service! Vi hittade sen mindre fel på vagnen som dom åtgärdat åt oss snabbt och utan minsta knussel. Kan med glädje rekommendera detta företag och deras attityd mot dig som kund. Jag är supernöjd!
Alltid bra service på verkstan.
Proffsigt och så bra bemötande.
Väldigt trevlig personal vid köpet men då husbilen gått sönder efter 10 dagar efter köpet så visar sig den rätta sidan med ohjälpsamhet och dryga Mail där man inte tror på oss som kund och en ovilja att lösa detta som definitivt är ett garantiärende då bilen inte är 2 år än och något har släppt i påbyggnaden på Chassit. Det återstår nu att se om de tar sitt ansvar eller om detta blir ett fall för jurister och ARN. Tills vidare skulle jag inte råda någon att handla något av dessa då de fullständigt struntar i kunden efter köpet. Man var väldigt mån om att vi skulle vara ”trygga” med köpet men de orden var bara säljsnack. Leif på verkstaden är dock en klippa, liksom hans kollega. Inlägg 2020-02-24: Undrar hur ni kan komma och påstå att det skulle vara ett stenskott ? Ni har varken sett bilen eller lyssnat på det vi har berättat = Extremt nonchalant! Ni har också pratat med verkstaden Fiat auktoriserad verkstad som gjort en kontroll av chassit. Här är deras skriftliga bedömning: "Vi har konstaterat att det inte är något fel på fjädringen på husbilen, Det som måste vara fel på vad vi har fått fram är inredningen/påbyggnaden,, Det smäller fram under den utbyggda instrumenteringen, alt stagen som sitter under framrutan i motorrummet,, Det är även där som sprickan i framrutan är i nerkant" Vad i detta tyder på ett stenskott ? Vi har även åkt tillbaks till där skadan uppkom och fotograferat, mätt o.s.v. vilket var en tur på 24 mil igår men det är inget i vägen som borde ha kunnat åsamka denna fel på bilen. Det var ojämnheter i asfalten som gjorde att det guppade till lite med en oerhörd smäll i fronten.
Första semesterdagen, bodelsdörren går i baklås, fullständig panik. Vi åker till Autohallen i Kungsängen och blir mycket väl mottagna av Patrik som var ensam vid tillfället, han förstod vårt problem men lovade ingenting, han pratade med den enda serviceteknikern som fanns på plats Leif, han tog först en snabb titt sa sedan att han har inbokade bilar som han måste ta först, vi satt i bilhallen 2,5 timme sedan kom Leif ut och hade löst vårt problem, detta på bekostnad av sin egen lunch. Detta kallar jag för kundservice i toppklass och det är sådana här medarbetare som gör att ett företag blir framgångsrikt. Stort tack till Patrik och Leif som räddade vår semester. MVH/ Magnus och Marie Nevis 75
Mycket trevliga när dom sålde husbilen, Men kritik när det gällde garanti reparationer,,,efter kontakt med dem igen så löste det sig bra,
Superservice med jättetrevliga serviceminded säljare och verkstadspersonal. Ställer upp så man känner sig trygg, före/efter en affär! Åker gärna dit och bara tar en fika och prata bort några minuter. Alltid lika trevligt!
Inte så sugna på att få mina surt förvärvade pengar!säljaren var ganska så ointresserad så där kommer jag inte lägga mina pengar utan hoppas att nästa firma jag besöker vill hjälpa mig och visar lite arrangemang för sina kunder tråkigt !
Trevliga och proffsiga. Mycket bra bemötande :-
Fick all den hjälp jag behövde vid tillfället. Tack! Och en gång fick vi grillad korv också. Men det sker alltför sällan.
Comment on this business

to add Autohallen Husbilar map to your website;