facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Autohouse NRB

Autohouse NRB

About

Vi säljer, köper, byter och förmedlar bilar.
VI kan även finnansera ert köp via Mymonney och Svea Ekonomi med förmåntlig ränta.



"AutoHouse NRB är din bilfirma på Landvetter och erbjuder superfina bilar !Välkomna in till oss om du har vägarna förbi."
Address: Industriväg 48G, 43974 Fjärås kyrkby
Phone: +4631607706
City: Fjärås kyrkby
Zip Code: 43974



related searches: Autohouse nrb reviews, Autohouse Blocket, Auto House
Similar places near
Fjärås Biltorg AB Fjärås Biltorg AB 1 km Otroligt bra service och kunniga personal.
Reviews
Väldigt trevlig bemötande när vi köpte vår bil. Han gav ett väldigt trevligt och seriöst intryck och ville verkligen att vi skulle få en bra upplevelse och köp. Nu hoppas vi arr bilen fungerar många år och mil också.
En bra och trevlig bilhandlare. Snabb och smidigt affär med hemleverans av fordonet till en rimlig kostnad. Rekommenderas!
jag har varit hos många försäljare fast de bryr inte sig om kunder som Auto House NRB gör. Jag är mycket glad att jag köpte bilen idag hos dig och jag är jättenöjd. Jag önskar dig det bästa, tack för din ärlighet 10/10
Denna bilhandlaren är otroligt proffsig och tillmötesgående. Bilköpet genomfördes utan några problem och allt kändes tryggt och säkert. Supernöjd kund, kan varmt rekommendera till alla som är ute efter en bra deal! 10/10
Mycket trevlig personal Mycket trevligt beteende och seriös Kan verkligen rekommenderas
Ärligt talat, varför dessa dåliga recensioner? Jag har aldrig upplevt trevligare, ödmjukare bilförsäljare någon gång. Jag skulle gärna göra affär där igen. Nu köpte jag en fin bil så jag tror tyvärr inte det kommer bli aktuellt på ett tag. Men så är det när man köper en fin bil! Superbra folk, prova själva!! /Stefan, stolt BMW ägare idag.
Riktigt bra service! Har letat efter en bil väldigt länge, men många försäljare letar bara efter att sälja en bil och inte bry sig om kunden. Auto House NRB är totala motsatsen. Ärliga, bemötandet på topp och bryr sig om sina kunder. Nu har jag äntligen fått min drömbil och jag fick ett otroligt bra bemötande och mycket hjälp från försäljaren. Det kunde inte ha gått bättre. 10/10
Köp inte er bil härifrån, de tror de har bästa priserna och hasslar folk genom att säga till de att de ska få fälgar och däck som är helt värdelösa. Dessa däck och fälgar är inte äns godkända på vägarna. Sprucken på fälgarna vilket är LIVSFARLIGT för dig som förare. Ringer man de och pratar snällt så kommer de med beteende och klickar dig, de tar inte ansvar för det de gör. Säljaren har knappast gått klart gymnasiet då han knappast vet hur man beter sig och behandlar kunder. Han gjorde massa fel med finanseringen så sitter han och säger "allting är ditt fel". Vill ni få era däck delas i halva mitt på vägen så kom hit annars kom aldrig hit. Otroligt besviken på detta oseriösa företaget.
Riktigt oseriös bilfirma som vägrar stå för något när bilen går sönder i efterhand. Inte ens hunnit äga bilen 1 år och den har redan rasat. När man försöker nå dom på telefon så trycker dom bort en direkt. Vinterdäcken som jag fick med läkte samtliga 4 mellan däck och fälg, sa att bilen var fullservad men det var den inte, samt att det var inget fel på fördelningslådan, vilket visar sig nu i efterhand att det visst var. Sen diverse skavanker på bilen som dom aldrig nämnde. Sommardäcken som satt på bilen var det fel rullomkrets på dessutom som inte passade xdriven.. Rekommenderar verkligen inte denna bilfirma.
Wow! Riktigt bra och proffesionell bilfirma som inte bara hjälpte mig att hitta mind drömbil för ett bra pris, utan även med transport hela vägen från stockholm till Göteborg! Det vart lite strul med finansieringen från min sida då jag hade haft ett missförstånd med just den finansieringsfirman för några år sedan, men det löste säljaren med ett snabbt telefonsamtal och allt var löst inom 5 minuter! Verkligen bra service och jag skulle inte tveka en sekund på att köpa min nästa bil genom auto house nrb. 5 stjärnor till er!
Comment on this business

to add Autohouse NRB map to your website;