facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Automobil Norra AB

Automobil Norra AB

About

Säljer - köper -byter - förmedlar



"Köper Säljer Byter FörmedlarService Reparation bilar i alla modeller.- Vi köper din bil till bästa pris.- Vår vision är att din affär hos oss blir din bästa affär.- Vi ser till att hjälpa dig genom hela affären, även efteråt.- Vår motivation bygger på din glädje.Välkommen!"
Address: Sköldsvägen 9, 74650 Bålsta, Sweden
Phone: 017159199
City: Bålsta
Zip Code: 74650



related searches: Helins bilcentrum i Bålsta ab, Sulas MC
Similar places near
Helins Bilcentrum AB Helins Bilcentrum AB 186 meter Mycket trevligt bemötande så dit åker jag igen när det blir dags för service igen ...
Major Cars AB Major Cars AB 3 km 5/5 service, supernöjd med min bil / J
Reviews
Mycket nöjd med mitt bilköp. Trevlig, hjälpsam och ödmjuk personal som är tvärtemot den klassiska bilden man har av en bilhandlare. Smidig betalning och har fina garantier. Välskött och proffsig bilhall som var snygg och städad. Kommer köpa fler bilar härifrån. Rekommenderas starkt!
Hittade en bil hos er via Blocket och träffade Andreas på plats. Riktigt bra bemötande, seriös, genuin och ärlig med objektets skick samt tillhörande däck. Han ordnade en riktigt bra deal och var även oerhört behjälplig med däck och förberedelserna inför leverans. Det faktum att de dessutom har egen verkstad och majoriteten av recensionerna vittnar om liknande upplevelser, gör att jag bara kan rekommendera denna bilhandlare och Andreas.
Mycket trevliga och tillmötesgående. Fanns kanske inte en bil för mig denna gång, men nästa gång blir det kanske en bil.
Måste verkligen medge att det är den bästa bilfirman jag handlat bil ifrån schysst service och står verkligen för sin garanti dem lämnar efter sig. Och då har jag handlat bilar från tiotal bilfirmor då är detta 10/10
Hittade en mc på blocket och blev såld direkt. Fick kontakt med Paul, gjorde affär och fick den hemlevererad ca 40 mil. Efter första resan jag testade var det någonting som inte stämde med hojen. Paul tvekade inte en sekund, ringde videosamtal sent på kvällen under sin fritid för att hjälpa mig. När jag ändå inte lyckades få ordning på den kom den fantastiska chauffören Mike, hämtade hem hojen, och lät mig ha en jättefin lånehoj sålänge. Det visade sig senare att felet inte berodde på Automobil norra utan en klåpare som skulle hjälpa mig på hemmaplan med lite saker innan premiärturen. Har aldrig skådat maken till service-minded som Paul. Kommer välja mina hojar efter vad Paul har i lokalen framöver. Fantastisk service! Hoppas du ser detta Paul, tusen, tusen tack för all hjälp! Mvh Robin med nightroden i Borås.
Kan det bli bättre än detta? NEJ! Såg denna pärla på blocket, hörde av mig, svar direkt, mycket trevligt bemötande, mycket kundvänlig säljare, bokade visning via WhatsApp, fick titta, höra och gå igenom den. Det var en No-brainer. SÅLD direkt, tack för ert bemötande och oerhört smidiga affär. Ser fram emot att hämta upp den! Rekommenderas varmt att göra affärer med denna firma.
Alltid finna beg bilar och genomgångna. Trevlig personal.
Professionellt bemötande och otroligt god service. Bytte in en hoj och plockade ut en annan, inga konstigheter med upphämtning/lämning. I samband med detta så hjälpte de även till med att plocka bort db killers, montera ladduttag och bytte en reservdel utan extra kostnad. Även tillgängliga under tiden jag väntade på leverans vid frågor. En stor eloge till Paul och även till Mike. Rekommenderas!
Köpte begagnad Volvo V60 cc häromdagen av Mikael och har bara positiva omdömen. Jag har en hel del erfarenhet av bilaffärer och är oftast förvånad över den bristande uppmärksamhet man möts av när man kliver in. Men inte här......Fick omedelbart kontakt med Mikael som önskade välkommen....??!!!! Kan tyckas självklart men är ovanligt. Senare fick jag kontakt med en kollega dessutom, gick runt i hallen och såg en tredje kollega titta upp...jo de e sant...från sitt skrivbord och nicka. Dessutom sa en medarbetare från administrationen hej. Dom har förstått att relationsskapande och trygghet är lika viktigt som själva bilen och att det är på det sättet man kan skilja sig från konkurrenter. Mycket positivt och heder åt Mikael. Hls Lennart
Välj en annan leverantör. Bilen såldes med fel på turbon, de hade släckt felkoderna så inte köparen skulle upptäcka felen. Vi har bråkat i ett år om fel på bilen som de inte lyckas åtgärda. Efter vi lämnat in den hos en auktoriserad bildverkstad var felet åtgärdat på några dagar och försäljaren vägrar stå för kostnaden.
Comment on this business

Directions to Automobil Norra AB with public transportation


Draget (Bålsta) (Håbo) 100 meters
579
896
988
Bålsta Draget 100 meters
Draget 120 meters
579
Bålsta Kalmar Livs 270 meters
301
579
896
988
Kalmar livs 300 meters
579

to add Automobil Norra AB map to your website;